Pagina's

woensdag 31 juli 2019

Happy Birthday kaartenHoi, daar ben ik weer.Met deze keer een paar verjaardagskaarten om te showen. 


Bovenstaande kaart heb ik gemaakt met o.a. de It Starts With Art bundle. De schaar komt uit de Crafting Forever set. Ik was er zelf wel heel erg tevreden over.  Het designpapier stond in de vorige jaarcatalogus, dat is helaas niet meer te verkrijgen.


De kaart hierboven maakte ik voor een ´ouwe taart´. Ze werd vijftig. (-; De taart heb ik gestempeld met de Build a Birthday stempelset van Stampin' Up! Deze is helaas retired, maar hij blijft leuk om te gebruiken!Tot slot nog even een herinnering dat ik vanmiddag om 16.00 uur de laatste Bonus Days bestelling doe.


Morgen is deze leuke actie weer over. Dus wil je nog mee bestellen, wees dan snel. Mail.Leuk dat je langs kwam en een fijne dag!Margriet

maandag 29 juli 2019

Nog meer inspiratie met de We'll Walrus Be Friends set


Hoi,


Vandaag heb ik voor jou nog meer inspiratie met de We'll Walrus Be Friends stempelset van Stampin' Up!Speciaal voor Krista van ZoKris maakte ik deze verjaardagskaart. Ik was een dag te laat vandaar..... Maar achteraf bleek ze gewoon nog op vakantie te zijn, dus zou ze nooit hebben geweten dat mijn kaart te laat was, haha.Enniewee, het resulteerde toch mooi in een nieuwe kaart.Ook pimpte ik nog wat leuke klembordjes en notitieblokjes met de deze leuke set en High Seas embossing folder.


En voordat jullie het gaan vragen..... ik kocht ze bij de Action. (-;Dit is de stempelset waar ik zo enthousiast over ben. 

Deze 13-delige cling stempelset kost € 27 en is uiteraard bij mij te bestellen.A.s. woensdag bestel ik weer i.v.m. de laatste dag van de Bonus Days actie. Wat dat inhoud kun je hier lezen.Leuk dat je langskwam en een fijne dag.Margriet

zondag 28 juli 2019

Mix it up | hot hot hot | journal tip | laatste Bonus Days


Haidiehai.Daar ben ik weer op deze heerlijk koele zondag. Ik klaag niet snel over het weer, maar de afgelopen week was het écht niet te harden. Het ene na het andere record werd verbroken, dus dat leek me wel een pagina in mijn journal waard. Een dubbele zelfs! (-;


De meeste spullen die ik gebruikte zijn van Felicity Jane. Maar de tekst heet stempelde ik met het mooie Lined Alphabet van Stampin' Up! en kleurde de letters in met de lichte Mint Macaron Blend
Zie je hoe mooi de verschillende merken met elkaar samen gaan? Trouwens de kleine tekst dat het is (dat is vast Brabants?) stempelde ik met het Labeler Alphabet ook van Stampin' Up! Zo jammer dat die set uit de collectie is. Die doe ik nooit meer weg.Ik hou zelf heel erg van cijfertjes. Want met cijfers kun je dingen vergelijken. Dan worden zaken meetbaar. Daarom vind ik records ook altijd zo leuk.


 Het verzinnen van een tekst bij mijn plaatjes gaat me redelijk gemakkelijk af. Het zal wel niet altijd goed Nederlands zijn en heeft wellicht weinig diepgang, maar daar geef ik lekker niks om. (-; Ik ben van mening dat het er om gaat dat een ander begrijpt wat je bedoelt. Soms vind ik het wel eens lastig om een begin te maken, maar dan Google ik op een bepaald onderwerp en dan komt er altijd wel iets naar boven waar ik inspiratie van krijg. Tot slot, een heel ander onderwerp. A.s. woensdag plaats ik een extra verzamelbestelling. Dit omdat het dan de laatste Bonus Day is.


Je laatste kans dus om waardecoupons bij elkaar te sprokkelen. Hoe? Bij elke bestelling van € 60 krijg je een bon ter waarde van € 6. (Dat is toch 10%.) Deze bon(nen) kun je in de maand augustus inwisselen. Je mag er zoveel inleveren als je wilt. Met 4 bonnen heb je bijv. een gratis stempelset van € 24. Maar je kunt ook één bon op enkel een pakje dimensionals inwisselen bijv. Het is allemaal goed.Heb je nog dingen op je verlanglijstje staan (en ik kan me niet voorstellen dat dat niet zo is) of wil je je basis voorraad wat aanvullen, dan is het gunstig om dat deze maand nog te doen. Wil je mee bestellen stuur me dan z.s.m. een mailtje.Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop dat je wat inspiratie hebt opgedaan. Zo ja, laat het me weten. Ik word echt HEEL BLIJ van een reactie. Dan weet ik dat ik niet in het luchtledige zit te schrijven. Nu ga ik verder met het uitwerken van een paar workshops. Die wil ik namelijk meer gaan geven. Ik stik van de ideeën, maar door het warme weer is er nog niets uitgekomen. Aan de slag!Fijne zondag nog.
Margriet

vrijdag 26 juli 2019

Christmas in -een very hot- JulyHoi hoi,De thermometer tikt ook vandaag de grens van 39 graden weer aan in Veldhoven, dus ik dacht 'de ideale gelegenheid om een kerstkaartje te maken'.....Uche, uche.....
Op het 52 weeks to Christmas blog loopt momenteel een challenge om een CAS (clean & simple) kerstkaartje te maken. Het leek me wel leuk om daaraan mee te doen.
Ik gebruikte voor deze kaart de nieuwe Cup of Cheer Dies van Stampin' Up! Deze zijn door klanten vanaf 4 september te bestellen en voor de Stampin' Up! demonstratrices te pre-orderen vanaf 1 augustus.
Ik hoor je haast denken 'en hoe kom jij er dan al aan?' Wel, ik won ze tijdens de Stampin' Up! Incentive Trip bij het Rad van Fortuin. Bofkont dat ik ben! De bijpassende stempelset heb ik overigens nog niet, maar die ga ik in augustus zeker kopen. Alleen nog even denken of ik de Nederlandse of Engelse versie zal bestellen.
Dus..... op deze snikhete dag in juli een kerstkaart van mijn hand ter inspiratie. (-;
Morgen gaat het regenen, ik kijk er naar uit! Fijn weekend. xxx
Margriet

woensdag 24 juli 2019

Stoere babykaarten en een babyshower decoratieVandaag heb ik een paar stoere babykaarten voor jullie ter inspiratie en ook nog wat ideeën voor een babyshower.

De letters BOY en GIRL zijn uitgestanst met de Hand-Lettered Prose dies van Stampin' Up! Uiteraard zijn deze bij mij te bestellen.Mocht je nou ook zo'n Baby Girl kaart willen maken, zorg er dan voor dat je de juiste G uit het alfabet pakt en niet net zoals ik, de letter Q. Domoor dat ik ben. (-;


Mijn dochter heeft laatst een baby shower voor haar schoonzusje mogen organiseren, waarbij ik natuurlijk meteen aanbood om wat decoratie te maken. Dat vind ik kei leuk om te doen.Het geslacht van de baby was nog niet bekend, dus gebruikte ik roze en blauw in combinatie met zwart om het geheel wat minder zoet te maken.Ik fabriceerde wat cup cake toppers voor in de gebakjes / hartige hapjes.


De olifantjes stempelde ik met de Little Elephant stempelset en ponste ze uit met de bijpassende Elephant Builder pons.  Uiteraard moest er ook wat decoratie op de tafels. De flesjes zijn gerecycled. Er zat geloof ik vruchtensap in. Ik mengde wat druppels refill met water, dus de inhoud was niet om op te drinken! (Uitroepteken, uitroepteken!!)


En nog wat meer toppers.

Ook maakte ik nog een leuke slinger, maar die zijn altijd zo lastig te fotograferen....
De grote rompertjes sneed ik uit met de Silhouette. Voor de rest gebruikte ik vooral veel retired Stampin' Up! producten. Wie wat bewaart, heeft wat.


De mama-to-be was blij verrast met haar babyshower (ze wist van niks) en alle decoratie.Missie geslaagd!Groetjes,
Margriet

dinsdag 23 juli 2019

Koele kaartHoi hoi,Allereerst een heel hartelijk bedankt voor alle fijne reacties op mijn vorige bericht! Dat geeft de burger moed! (-;Vandaag een verkoelend en eenvoudig kaartje met de stempelset We'll Walrus Be Friends.


Deze 13-delige Cling stempelset is echt superleuk om in te kleuren. Het blauw is de nieuwe kleur  Seaside Spray. Ik kreeg deze Blends vandaag binnen en wilde ze meteen gebruiken.


Stampin' Up! We'll Always Be Friends €27
En heb je die bijpassende embossingfolder High Seas ook al gezien? Hij staat op blz. 198 van de gids, maar valt niet echt op. Stampin' Up! High Seas embossing folder € 12
A.s. vrijdag bestel ik weer. Deze vrijdag krijg je nog steeds een Bonus Days Coupon t.w.v. € 6 bij elke € 60 die je bestelt.  Da's mooi meegenomen.Ik zou trouwens best even een walrus willen zijn met dit weer. Jij ook?Groetjes,
Margriet

zondag 21 juli 2019

Belangrijke beslissing | M I X I T U POm meteen maar met de deur in huis te vallen; het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik heb het heel lang tegen kunnen houden, maar het lukt niet meer. Ook ík vind het wel eens leuk om met andere merken te werken. Er is immers zoveel moois te koop. Bovendien heb ik al een hele tijd het gevoel dat ik heel erg beperkt wordt in mijn creativiteit door alleen met Stampin' Up! te werken. En creatieve mensen willen juist nergens in beperkt worden. Dat is niet goed voor hun creativiteit en hun gemoed.Daarom heb ik een belangrijke beslissing genomen. Vanaf vandaag ga ik gewoon weer lekker aan de gang met spulletjes die ik leuk vind, ongeacht het merk. Ik blijf zéker ook Stampin' Up! demo, dus je kunt met al je vragen en bestellingen gewoon nog steeds bij mij terecht. Maar je zult ook andere producten gaan tegenkomen.Voor mijn Stampin' Up! carrière is het waarschijnlijk een beetje dom wat ik doe, maar dat is dan maar zo. Ik vind het belangrijker om mijn (he)art te volgen! Mogelijk vallen er fans/volgers af, die alleen geïnteresseerd zijn in mijn SU-werk, maar wie weet komen er ook weer mensen bij die het gewoon leuk vinden wat ik maak, ongeacht het merk. Misschien ontstaan er ook nieuwe mogelijkheden. De toekomst zal het leren. Ik heb er goed over nagedacht en wat er ook gebeurt, ik heb er vrede mee.


Dat gezegd hebbende gooi ik er maar meteen een Mix It Up layout tegenaan. (-:


Op de foto onze lieve Noppes die bovenop mijn Fiatje op de oprit zat te wachten toen we terug kwamen van vakantie. Normaal gesproken vind ik het niet leuk als ie bovenop de auto zit, maar in dit geval vond ik het wel mega schattig. (-;{Zwijmel}Ik voelde me meteen weer helemaal thuis!De letters welkom zijn gestanst met het Hand-Lettered Prose alfabet van Stampin' Up! Je ziet dat SU dus prima met andere merken te combineren is! (-;Voor deze layout heb ik ook mijn naaimachine weer een keertje voor de dag gehaald. Achter het ene vlaggetje nog een plekje waar ik de datum neer kon zetten. 


Want ik heb een vervelende tik, dat er altijd een datum op de layout moet. 


Ik vond het heerlijk om weer eens ouderwets te scrappen. Zou ik vaker moeten doen. Wellicht dat het er de komende week weer van komt, als het zo heet gaat worden. Ik denk dat ik maar lekker binnen blijf om te knutselen. Heb jij nog plannen?Leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende keer.Groetjes,
Margriet

woensdag 17 juli 2019

Dino kaart en een unieke aanbieding New WondersHoi hoi, daar ben ik weer. Terug van weggeweest.Terug van een geweldige Incentive Trip van Stampin' Up! naar de Griekse eilanden. Het was een hele fijne (werk)vakantie. We hebben heel veel nieuwe info gekregen. Ook heb ik de najaarscatalogus al mijn bezit, met daarin weer een enorme variëteit aan nieuwe producten. Je hebt misschien wel al wat sneak peekjes gezien op mijn Creatieve Facebook Pagina. De reis was heel vermoeiend, maar ik ben wel met een heel positief gevoel en boordevol ideeën naar huis gegaan.Nu weer over tot de orde van de dag. Vorige week was ons buurjongetje jarig. Hij werd 2. Uiteraard maakte ik een leuke kaart voor hem.


Ik gebruikte de Dino Days Bundle voor deze kaart.


Deze bundel kost € 60,25 en mocht je overwegen om hem aan te schaffen dan zou ik dat deze maand nog doen. Dit omdat je in juli bij elke € 60 aan bestellingen een tegoedbon van € 6 krijgt, die je dan in augustus kunt inwisselen. Dat is toch 10% die je meepikt, zonder er iets extra's voor te hoeven doen.De letters L E N N heb ik gemaakt met het Lined Alphabet.


Persoonlijk was ik heel blij hoe de kaart is uitgevallen. Dat heb je ooit hè. (-;


 

New Wonders Actie

En van de Dino Days spring ik over tot de New Wonders stempels. Tot het einde van deze week heb ik hiervoor een leuke actie.

Deze fantastisch leuke stempelset is te gek om in te kleuren. Normaliter is hij echter alleen verkrijgbaar met Stampin’ Rewards die je krijgt bij een bestelling vanaf € 200. Maar wat nou als je zoveel niet in één keer kan of wil besteden? Speciaal voor deze mensen heb ik iets bedacht. Bestel je deze week voor minimaal € 60 bij mij dan mag je deze set voor € 16,50 extra mee bestellen. Je krijgt daarnaast ook de waardecoupon van € 6 welke je kunt inleveren in augustus. Deze aanbieding is geldig tot vrijdag 19-7-2019 16.00 uur. Daarna niet meer, het is dus nu of nooit!  A.s. vrijdag bestel ik weer. Je kunt je bestelling doormailen.Groetjes en een fijne avond. Leuk dat je weer langs kwam!

Margriet

maandag 8 juli 2019

Heel veel magnolia's en heel veel labels


Goedemorgen deze morgen,Op het moment dat dit blogbericht online gaat dobber ik -als het goed is- ergens rond op de Egeïsche Zee en hebben we straks de opening sessie van de Stampin' Up! Incentive Trip.Het is pas iets meer dan maand geleden dat de nieuwe jaar catalogus online ging, maar zo meteen krijg ik als één van de allereerste de nieuwe herfst/winter catalogus ook al in handen. Kun je het je voorstellen? Christmas in July in een snikheet Griekenland?Dat wordt bij terugkomst in Nederland weer broeden op leuke labels om t.z.t. bij die catalogus te stoppen. Net zoals ik altijd bij de jaarcatalogus doe. Deze maakte ik de laatste keer met de Magnolia Memory Dies.


Daar word je blij van toch?Groetjes,
Margriet

zaterdag 6 juli 2019

Koeien label


Hallo lieve blog lezers,Vandaag heb ik voor jullie een koeien label ter inspiratie. Nee, vrees niet. Geen label als oormerk, maar eentje om aan een cadeautje te hangen bijvoorbeeld.


Gemaakt met de leuke stempelset Over the Moon van Stampin' Up! Deze 11-delige Cling Stempelset kost € 24 en is uiteraard ook weer bij mij te bestellen.


Ik kleurde de koe in met Stampin' Blends. De vlekken op het label tekende ik gewoon zelf met een zwarte fijnschrijver.Leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende keer.Margriet
donderdag 4 juli 2019

Ajax kampioenJa dat Ajax dit jaar kampioen werd wisten jullie natuurlijk allang. Op 15 mei werden ze dat om precies te zijn. Waarom ik dat zo goed weet? Nou, dat zal ik je vertellen. Dan is ook mijn schoonzoon jarig. En die is voor Ajax. Toevallig.... (-;


Hij wilde graag een lekker geurtje cadeau en dan koop je dat als schoonmoeder natuurlijk ook. Maar om het zo te geven, vond ik een beetje saai. Dus knutselde ik er met het Gift Bag Punch Board een persoonlijk kadoosje omheen. Altijd leuk als het dan ook nog precies past.


Het Ajax embleem haalde ik van internet en de cijfers en letters uit mijn voorraad alfabetten.En nu mag jij raden hoe oud onze Bart werd. ((-;Groetjes,
Margriet

woensdag 3 juli 2019

Kleine Yfke is geborenKleine Yfke is inmiddels al niet zo klein meer, want ze is al bijna 2 maanden oud. Maar de kaart en het cadeautje had ik hier nog niet laten zien. Dat doe ik gewoon alsnog, want ik was er super tevreden over. Stoer en lief tegelijk, vind je ook niet?


Het is zo leuk om zelf baby kaarten te maken en rompertjes te bedrukken. Ik hou ervan om een persoonlijk cadeautje te geven. Het Lined Alphabet van Stampin' Up! is daar natuurlijk uitermate geschikt voor. Met dit alfabet kun je alle denkbare namen en woorden samenstellen die je maar wilt. 
Deze 34-delige photopolymer stempelset kost € 41 en is bij mij te bestellen.Bedankt voor je digitale bezoekje en graag tot een volgende keer.Groetjes,
Margriet

maandag 1 juli 2019

Kleuren challenge | Extra Extra leuke aanbiedingenHoi, daar ben ik weer met een inzending voor het CAS on Friday blog. En deze keer 100% zeker op tijd, want de einddatum is pas 10 juli. (-: Hoera!
Het zit me vandaag niet mee; mijn laptop is vanochtend gecrashed. Ik krijg hem met geen mogelijkheid meer aan de praat. Gelukkig mag ik de laptop van Frank gebruiken, want tjonge ik ben wel heel erg onthand nu zo aan het einde/begin van het kwartaal en net voor mijn vakantie. Ik wil nog zoveel doen! Mijn vaste computer winkel is op maandag gesloten, dus ik hoop maar dat ze morgen tijd hebben er naar te kijken. Mijn BTW-aangifte zal dit keer waarschijnlijk heel 'creatief' gedaan worden. Maar daar ben ik gelukkig redelijk goed in. (-;
Genoeg gekletst. Daar komen jullie allemaal niet voor. De CAS on Friday uitdaging is dit keer een kleuren challenge. En ik vind hem helemaal leuk.
Dit is wat ik ervan maakte.
Misschien heb je ook wel zin om mee te doen?
Bonus Days

En dan nog even iets heel anders. De Bonus Days zijn terug! Wat houdt het in? Bij besteding van elke € 60 in de maand juli krijg je een coupon t.w.v. € 6, welke je kunt inwisselen in de maand augustus. Dat is toch mooi 10% gratis.
Extra Extra Instapactie

Heb jij er al vaker over nagedacht om Stampin' Up! demonstratrice te worden? Dan is het nu de perfecte gelegenheid! SU heeft nu een super aantrekkelijke actie om in te stappen. In de maanden juli en augustus mag je namelijk voor € 32 EXTRA GRATIS PRODUCTEN uitkiezen bovenop het normaal al zo aantrekkelijke pakket.


Je kiest dus voor € 207 aan producten en hoeft hier slechts € 129 voor te betalen. Dat is maar liefst € 78 VOORDEEL. Daarnaast krijg je óók nog een WAARDECOUPON VAN € 12 welke je de maand volgend op je start kunt inwisselen.
Mocht je interesse hebben dan mag je me altijd vrijblijvend mailen, bellen of WhatsAppen 06-37330259. En als je er al uit bent dan kun je je via deze link bij mij inschrijven.
A.s. vrijdag plaats ik weer een verzamelbestelling. Wil je niet zo lang wachten dan kan ik ook apart voor je bestellen. Laat maar weten.
Groetjes,
Margriet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...