Pagina's

zaterdag 30 juli 2016

Persoonlijk rompertje
Onlangs zette een van mijn teamleden een gezonde zoon op de wereld. Natuurlijk wilde ik een persoonlijk cadeautje voor hen maken. Daarvoor haalde ik de Silhouette weer eens uit het stof en maakte dit stoere rompertje.
De rood met witte blokjes van de Brabantse vlag stonden ook op het geboortekaartje.Jullie mogen drie keer raden hoe de baby heet!(Neen, dit is geen prijsvraag.)


zondag 24 juli 2016

Foxy vriendjes | grenzen verleggen | bonusdagen


Hoi hoi, vandaag wat berichtjes door elkaar.
Allereerst laat ik jullie graag nog wat vriendjes zien die je met de Fox Builder Punch kunt maken. Voor dit exemplaar stond onze poes Noppes model.

Stampin' Up! Foxy Friends + Fox Builder Punch En dan deze....Stampin' Up! Foxy Friends + Fox Builder PunchEerlijk gezegd weet ik niet zo goed wat voor beest het is. Een bever misschien?
Stampin' Up! Foxy Friends + Fox Builder PunchNou ja, wat het beestje ook voor naam mag hebben, hij is in ieder geval leuk! (-:Afgelopen donderdag en vrijdag was ik in Dortmund met demonstratrices uit Duitsland, Frankrijk en Nederland voor een 'Ronde Tafel' bijeenkomst.Met z'n allen{Nu ik er over nadenk heb eigenlijk van alles gezien, behalve een ronde tafel.....(-;}Ik heb al een paar keer eerder zo'n bijeenkomst bijgewoond en het is altijd leuk om de collega's weer te zien en met elkaar te sparren over allerlei zaken. Dit keer ging het wat moeizamer vanwege de verschillende talen, maar ook dát is weer een uitdaging en we leren er alleen maar van.Ik heb zelfs een ieniemie klein presentatietje gegeven in het Engels. Doodeng vind ik dat, maar de volgende keer denk ik vast 'als ik het in het Engels kan, dan kan ik het in het Nederlands toch ook!'.de Nederlandse demo's met onze manager


Dus zo zie je maar weer dat het demonstratrice zijn grensverleggend werkt. Ik heb het al vaker gezegd, maar het heeft me echt al héél véél mooie dingen gebracht (welke soms niet in geld uit te drukken zijn) en ik heb er nog steeds geen spijt van dat ik de stap heb gezet.Oh ja, vergeten jullie niet dat de laatste Bonus Week is in gegaan? Voor elke bestelling van € 60 krijg je een bon t.w.v. € 6, welke je in augustus kunt inleveren. Dat is toch 10%, dus als je toch binnenkort nog iets wilt bestellen, zou ik het zeker in juli doen. Alle beetjes helpen!


A.s. woensdag 27-7 doe ik in principe mijn laatste verzamelbestelling van juli weg. Als je wilt kun je meebestellen, stuur gerust een mailtje.

 

Leuk dat je weer langs kwam en een fijne zondag nog.

 
  
 

woensdag 20 juli 2016

Baby Bear: een bereschattige stempelsetEerlijk is eerlijk, ik moest er even aan wennen, maar nu ik deze stempelset gebruikt heb vind ik hem toch echt wel bereschattig!
Stampin' Up! Baby BearDit is de Baby Bear set, hij is alleen verkrijgbaar in Photopolymer (doorzichtig) en kost € 31.
Stampin' Up! Baby Bear


Ik heb de 3 verschillende beertjes in 3 verschillende kleuren gestempeld. Ik ben begonnen met de stempel linksonder en die heb ik in Crumb Cake afgedrukt. Daarna de beer rechtsonder in Soft Suède en tot slot de stempel rechtsboven in Chocolate Chip.  Niet moeilijk, lekker snel en met een beregoed resultaat! Bovendien is hij in nog veel meer kleurcombinaties te maken. Dit overzichtje vond ik op Pinterest.Baby Bear:
Van Pinterest
A.s. woensdag ga ik weer bestellen. Mocht je deze set of iets anders willen mee bestellen laat het me weten.  Ik verzorg je bestelling met liefde en plezier. 

dinsdag 19 juli 2016

De zomer in mijn bol | ijslolies


Wauw! Wat is het prachtig weer! Eindelijk is daar dan die zomer waar velen zo naar hebben uitgekeken. Geen geklaag nu dat het te warm is, ik wil er niets van horen. Geniet....En eet ijs.Heel veel ijs.Dat doe ik ook, lekker!0% caloriën! Wat willen we nog meer?Het idee voor deze ijslolies had ik van www.thefoxandstar.co.uk. Onderstaand mijn recept......


Ingrediënten:
- verschillende rolletjes washitape
- houten stokjes (onlangs zag ik ze nog bij de Xenos)
- wit cardstock
- lijm
- schaar/snijmachine
- gaatjesmaker


1. kies diverse rolletjes bij elkaar passende washitape en plak deze over de breedte van een wit stuk cardstock


2. Stans een label met een ronde kant (als je hebt) of snijd rechthoeken van 8,5 cm x 5 cm uit het met washitape beplakte cardstock. Heb je geen stans, teken en knip dan de bovenkant van de rechthoek rond af met behulp van bijvoorbeeld een rond bordje, dekseltje of glaasje.


3. Mijn stans (járen geleden gekocht bij Papertrey Ink. in Amerika) heeft een 'vissebek' aan de onderkant, deze sneed ik recht af met mijn Stampin' Up! snijmachinetje. Pons desgewenst een gaatje in het ijsje, zodat je er een label van kunt maken.4. De hoeken aan de onderzijde rondde ik af met de Corner Punch.


5. Breek/knip de houten stokjes doormidden en lijm deze vast op de achterzijde. Mijn favoriete lijm is Tombow lijm (verkrijgbaar bij Stampin' Up!).6. Om de achterzijde van de ijsjes netjes af te werken, maak je nog blanco ijsjes zoals hierboven omschreven. Wil je er nog iets op stempelen, doe dit dan voordat je de achterzijde vast plakt (want dat gaat anders zo lastig met het stokje ertussen).
7. Er heerste al een muggenplaag, maar ook de bijen lusten er wel pap van in de tuin Bij Margriet. Wil je dit niet, zorg dan voor een klamboe.
8. En zo zien de ijslolies er dan uit als ze klaar zijn. Super makkelijk en snel te maken. Bijkomend voordeel is dat ze niet smelten, ook niet bij 30 graden.9. En ook verkrijgbaar in frambozen smaak. (-:Leuk dat je weer langs kwam, geniet van het mooie weer en laat het hieronder in de reacties gerust  even weten als het gesmaakt heeft!maandag 18 juli 2016

Weer eens gescrapt en 'gehandletterd'

Afgelopen zaterdag was mijn creatieve maatje Marie-Claire jarig. Ze vierde haar verjaardag eigenlijk niet, maar haar 16-jarige dochter had een surprise party georganiseerd.Labeler Alphabet Stampin' Up!
Daar was ik ook voor uitgenodigd en ik wilde natuurlijk niet met lege handen aankomen. Behalve een cadeautje nam ik ook deze layout mee met een foto van ons samen. Weer eens wat anders dan een kaart.Ook had ik nog wat gehandletterd (nee, dat is geen woord denk ik) dit weekend.
Handlettering is hot! En super goed te combineren met stempelen. Stampin' Up! stempels bij voorkeur en die je dan bij mij bestelt (((-;
Stampin' Up! Layered Letters Alphabet, Thoughtful Banners, Brushwork Alphabet, Seaside ShoreHier heb ik alleen de letters OM zelf geschreven en de pijltjes en het cirkeltje om het anker getekend. De rest is gestempeld. Het is superleuk om te doen en heel ontspannend. Je hebt er alleen papier, een potlood, gum en een paar fijnschrijvers in verschillende diktes voor nodig.
Dus ideaal ook om te doen in/op vakantie. Lekker in je eigen tuintje, op terrasje, balkonnetje of voor de caravan, drankje erbij........
Ik zeg doen!
 

vrijdag 15 juli 2016

Fijne vakantie!Voor iedereen die al vakantie heeft of nog moet krijgen......Always an Adventure stempelset + Outdoor Adventure Framelits Dies Stampin' Up!
Heel veel plezier gewenst!Ik heb nog geen vakantieplannen dus voorlopig zijn jullie nog niet van me af. (-;woensdag 13 juli 2016

Ze zijn er weer; kleine pakketjes papier + verpakkingenDaar zijn ze weer, zolang de voorraad strekt: kleine pakketjes papier van 6" x 6". Omdat nu eenmaal niet iedereen een groot pak wil afnemen.


1. Pop of Pink DSP 5 velletjes dubbelzijdig papier + 1 velletje enkelzijdig met goud design Noppen OF Confettie. 6" x 6" Geef svp je keuze aan bij je bestelling. € 2,20
2. Moroccan DSP 6 velletjes dubbelzijdig papier 6" x 6" € 1,953. Festive Birthday DSP 6 velletjes dubbelzijdig papier 6" x 6" € 1,954. Floral Botique DSP 6 velletjes dubbelzijdig papier 6" x 6" € 1,955. Fruit Stand DSP 6 velletjes dubbelzijdig papier 6" x 6" € 1,956. By the Shore DSP 6 velletjes dubbelzijdig papier 6" x 6" € 1,95
 


7. A little Foxy DSP 12 velletjes dubbelzijdig papier 6" x 6" € 3,208. Serene Scenery DSP 12 velletjes dubbelzijdig papier 6" x 6" € 3,20


9. In Color 2016-2018  DSP 10 velletjes dubbelzijdig papier 6" x 6" € 1,95

10. In Color 2015-2017 DSP 6 velletjes dubbelzijdig papier 6" x 6" € 1,95

11. Brights DSP 20 velletjes dubbelzijdig papier 6" x 6" € 3,60

12. Neutrals DSP 20 velletjes dubbelzijdig papier 6" x 6" € 3,60

13. Subtles DSP 20 velletjes dubbelzijdig papier 6" x 6" € 3,60


Alle papierpakketjes worden netjes verpakt in een plastic cellofaantje (dus ook leuk om cadeau te geven). Het papier is handmatig gesneden, een minimale afwijking is hierdoor mogelijk.Daarnaast heb ik ook nog setjes met Stampin' Up! doosjes en zakjes gemaakt. 14. 1 x Petite Café Gift Bag, 1 x Kraft Tag a Bag Gift Bag, 1 x Glassine Gift Bag, 1 x Clear Tiny Treat Box, 1 x Gusseted Cellophane Bag, 1 x 5,1 x 20,3cm Cellophane Bag, 1 x 15,2 x 20,3 cm Cellophane Bag € 2,70.Bestellingen graag via de mail.Letterbordje / homedecoratieJoehoe! Vandaag kan ik jullie een projectje laten zien dat ik al maanden kwijt was en vanochtend toevallig tussen een stapel papieren terug vond. (-:Het bordje met letters was af, ik moest er alleen nog een finishing touch aangeven en dat heb ik dan ook maar meteen gedaan.


Het idee komt uit de Stampin' Success. Een tijdschrift boordevol inspiratie dat wij demonstratrices 1 x per kwartaal van Stampin' Up! ontvangen. (Alweer een reden om demonstratrice te worden.)Als ik het me goed herinner (met aanwijzingen uit het tijdschrift) heb ik het bordje als volgt gemaakt:


  • Snijd een stuk Coaster Board (dik karton) van 15,2 cm (6") breed x 16,5 cm.
  • Snijd 4 stroken van 15,2 cm (6") x 1, 5 cm
  • Plak de stroken met dimensionals (3d foam) op het stuk coasterboard vast. Zorg dat je dimensionals in het midden van de stroken zitten en dat er 3,5 cm ruimte tussen 2 stroken zit. De letters moet je er straks gemakkelijk doorheen kunnen schuiven. Zorg dus ook dat de dimensionals niet te ver uit elkaar zitten anders vallen de letters ertussen
  • Snijd Window Sheets in stukjes van 2 cm x 4 cm
  • Stans letters uit goud folie. Ik gebruikte de Little Letters & Numbers Thinlits dies van Stampin' Up! 
  • Plak de letters met glue dots op de doorzichtige sheets en schuif ze in je bordje
  • Maak een touwtje met plakband vast aan de achterkant en versier het bord naar smaak. Ik gebruikte het hartje uit de Sunshine Wishes dies en het bijtje uit de Shooting Star stempelset van Stampin' Up! Het bijtje kleurde ik nog in met de gouden Wink of Stella en plakte er wiebeloogjes op.


Alle gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen, behalve het Coaster Board en de Little Letters & Numbers Thinlits dies. Deze zijn helaas uit de collectie.Nu ga ik snel een plekje zoeken om het bordje op te hangen, zodat ik het voorlopig niet meer kwijt raak.Leuk dat je (weer) langs kwam en tot een volgende keer!LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...