Pagina's

dinsdag 28 februari 2017

Ze zijn er weer.... | GRATIS papierKleine pakketjes van 6" x 6" design papier en een leuke aanbieding onderaan dit bericht. Pakketjes verkrijgbaar zolang de voorraad strekt: *wordt elke dag geupdate*1. Cupcakes & Carousels Designer Series Paper 12 stuks € 3,20

2. Sending Love Designer Series Paper 8 stuks € 2,20


3. Party Animal Designer Series Paper 6 stuks € 1,95

4. Succulent Garden Designer Series Paper 6 stuks € 1,95


 
6. Tasty Treats Specialy Designer Series Papier 6 stuks € 2,20

7. By The Shore Designer Series Paper 6 stuks € 1,95

8. Festive Birthday Designer Series Paper 6 stuks € 1,95


10. Moroccan Designer Series Paper 6 stuks € 1,95
11. Urban Underground Specialty Designer Series Paper 6 stuks € 2,20

13. Halloween Night Specialty Designer Series Papier ***AFGEPRIJSD*** 6 stuks € 1,6517. Fabulous Foil Designer Acetate. Goud-folie aan de ene zijde en is zilver aan de andere zijde 3 stuks € 1,95


SPECIALE AANBIEDING

Bij aankoop van minimaal € 10 aan kleine pakketjes 6 x 6" papier (m.u.v. de uitverkooppakketjes) een pakje 6 x 6" Carried Away Designers Series Paper GRATIS. Aanbieding geldig t/m 31-3-2017.


GRATIS 6 st 6 x 6" Carried Away DSP bij aankoop van € 10 aan kleine pakketjes (m.u.v. uitverkoop)


Alle pakketjes zijn zorgvuldig met de hand gesneden en komen in een cellofaan verpakking. Een minimale afwijking is mogelijk.Bestelling graag via de mail. Kleine pakketjes papier tellen wel mee voor mijn spaarsysteem, maar niet mee om in aanmerking te komen voor een gratis Sale-A-Bration product bij € 60 aan bestellingen.
Op=Op

Bewa
Bewaren

Sunshine Wishes | Bee Creative #7De carnaval zit er weer op, voor mij althans, en het was weer ouderwets gezellig! Maar aan alle leuke dingen komt een einde en er is weer werk aan de winkel. Eens kijken tussen de 11.077 foto's (echt waar) op mijn telefoon wat ik nog aan ongepubliceerde creaties heb staan.....
Nou deze bijvoorbeeld!
Een layoutje in mijn planner van mijn zoon die vorige maand 18 werd. Ik gebruikte hiervoor zomaar wat restjes papier. De tekst Congrats is gestanst met één van de Sunshine Wishes Thinlits Dies. Die dies zijn leuk joh!
Stampin' Up! Sunshine Wishes Thinlits Dies € 33
Vooral het hartje heb ik ook al zoooo vaak gebruikt.
Zoals gezegd, het werk gaat weer door. A.s. donderdag plaats ik een verzamelbestelling bij Stampin' Up! Wil je mee bestellen, laat het op tijd weten. En ook in de maand maart geldt nog steeds; voor elke € 60 die je bestelt een gratis Sale-A-Bration geschenk.
vrijdag 24 februari 2017

Alaaaaaaf!Voor de lezers beneden de grote rivieren zeg ik: Veul Leut!
Gebruikte sets: Playful Pals + Mixed Drinks Stampin' Up!En ook degene die niet gaan carnavallen wens ik uiteraard een heel fijn weekend.A.s. zaterdag, zondag en maandag heb ik officieel hosverlof. Vanaf dinsdag zal ik berichtjes en mailtjes weer fris en fruitig afhandelen en donderdag gaat er weer gewoon een bestelling uit.Alaaaaaaaaaaaaf!donderdag 23 februari 2017

Teamdag deel V en tevens laatste deelHet heeft even geduurd, maar last but not least, nog een laatste (foto)verslag van mijn teamdag.
Dit jaar had ik de zeer talentvolle Jolanda Leenders uit mijn team bereid gevonden om een workshop te verzorgen. Speciaal voor de teamdag ontwierp zij dit prachtige fotoboekje/koffertje van papier.
Je snapt dat iedereen hier geweldig enthousiast over was. Helemaal toen Jolanda ook nog eens een tot in de puntjes uitgewerkte foto-beschrijving voor iedereen uitdeelde.
De stap-voor-stap beschrijving is (tegen vergoeding) verkrijgbaar bij Jolanda of je kunt een goed verzorgde en gezellige workshop bij haar volgen.Je kunt Jolanda hier vinden op Facebook. Vraag haar gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.   Na de hele ochtend hard aan het boekje te hebben gewerkt was het natuurlijk tijd voor de inwendige mens. Mijn zussen Inge en Karing hadden van alle door iedereen meegebrachte gerechtjes een overheerlijke (calorie-rijke) lunch kunnen samenstellen. 


Ik moet bekennen dat deze foto's slechts een gedeelte van de lunch zijn. {Bloos}Na het eten had ik voldoende moed verzameld en ben ik even uit mijn comfortzone gegaan en heb voor het eerst een 'niet-creatief-praatje' gehouden.Bij collega demonstratrices/teamleidsters en SU-meetings hoor ik altijd over trainingen en motivatie-talks..... Inderdaad dat hoort er als teamleidster ook bij. Maar laat ik dat nou echt super moeilijk vinden! Laat mij maar liever een kaartje maken. (-;  Maar goed, als je wilt dat je dromen uitkomen, dan horen deze dingen er ook bij. Dus heb ik de stoute schoenen aan getrokken en heb een poging tot gedaan.
'Uit je comfortzone gaan' was tevens ook het onderwerp van mijn praatje. Groeien doe je buiten je comfortzone. Daar waar het soms wat ongemakkelijk voelt (of heel veel), maar tegelijkertijd groeit je zelfvertrouwen. Buiten je comfortzone is Where The Magic Happens. Geloof me, ik kan het weten.
En het praatje heeft in ieder geval bij sommigen iets gebracht. Superleuk om een berichtje te krijgen als 'Margriet ik ben uit mijn comfortzone gestapt en ik ben naar een hobbyclub gegaan en ik mag daar nu een workshop verzorgen!' Top!Daarna was het tijd voor mijn workshop Card Tin pimpen. Hiervan liet ik al eerder een foto zien.Deze workshop geef ik op zaterdagmiddag 18 maart nog een keer bij mijn thuis in Veldhoven. Er is nog plek, je kunt er hier meer over lezen. Hierna zal ik uitgebreidere foto's plaatsen.
Mijn vriendin Marie-Claire (links op de foto) maakte een schitterend en origineel Zzzelfie Fotoframe voor de teamdag. Hoe mooi en lief is dat?! Er zijn vele Zzzelfies gemaakt. Zzzoooo leuk!En op zo'n teamdag is het altijd leuk om nog een spelletje te doen. Ik hou van spelletjes en prijsjes weggeven. Dit keer koos ik voor Bingo.


Wil je 30 kakelende dames stil krijgen? Speel dan Bingo mensen. Muisstil was het en ik voelde de adrenaline door de zaal gieren....Zusje 2.0 Karin draaide aan het molentje en ik mocht de nummertjes afroepen.....De spanning was op een gegeven moment zo hoog dat de ene na de andere valse bingo werd geroepen. Oh wat een lol, want ik had vooraf gezegd dat een valse bingo óf een liedje zingen óf met je gezicht en een Valse-Bingo-Bordje op Facebook betekende! (((-:


Een liedje zingen voor volle zaal was nog altijd erger dan op Facebook komen blijkbaar, want Eva, Anky, Lydia en Mary kozen eensgezind voor al-dan-niet-herkenbaar op Facebook.Ik had een heleboel prijsjes en de hoofdprIJS was een Cool Treats pakket, dat werd gewonnen door Maartje.


Incl. IJS, verplicht meenemen.Natuurlijk moest er ook nog een groepsfoto gemaakt worden.Hoe trots kan een mens zijn?
Het was een dag met een gouden randje, om nooit te vergeten. Ik geniet er nu nog van en hopelijk hebben jullie door mijn verslagjes een beetje kunnen mee genieten.
woensdag 22 februari 2017

Mijn droomOp deze druilerige woensdagmiddag wil ik eerst dank je wel zeggen tegen Je@net, Ellen, Joke, Nancy, Martina en Colien voor jullie leuke reacties op mijn berichtje van maandag. Super fijn als lezers een reactie achter laten!Zondag had ik een relaxt dagje en koos ervoor een beetje voor mezelf te gaan scrappen, d.w.z. zonder specifiek doel. Eigenlijk had ik niets speciaals in gedachten, maar omdat ik wat Project Life kaartjes voor me had liggen en daar inmiddels een gigantische verzameling van heb, zonder dat ik er echt iets mee doe, besloot ik daar iets mee te maken. Het werd een A4 layout....
{Gelukzalige zucht}Wat is het toch heerlijk om gewoon even te scrappen.... Lekker rustgevend ook. Zelf iets maken maakt me echt gelukkig. De kaartjes komen uit de Moments Like These serie. De titel sneed ik uit met de Silhouette. En tegelijkertijd dat ik aan het scrappen was, was ik aan het dromen....
Dromen mag. Dromen inspireert. 
Mijn droom is om ooit met mijn creativiteit echt goed de kost te kunnen verdienen. En daar heb ik alles voor over.
Wil jij jouw droom met mij delen? Ik ben benieuwd!
Welkom kaartjes
Vandaag een paar welkom kaartjes voor mijn nieuwe teamleden Marijke, Ellen, Renate en Nelly.Stempelsets: Vertical Garden en Brushwork AlphabetDat zij maar net zoveel plezier mogen beleven aan Stampin' Up! als ik. 

dinsdag 21 februari 2017

3 nieuwe Sale-A-Bration cadeau's


Nieuwe cadeau's? Ja, je leest het goed! 


Vanaf vandaag zijn er 3 nieuwe cadeau's uit; 2 mooie stempelsets....
en een prachtig setje van 12 velletjes 6" x 6" glitterpapier in de kleuren Bermuda Bay, Mint Macaron en Sweet Sugarplum. Ik heb ze zelf nog niet, dus ik heb er nog geen voorbeelden mee kunnen maken. Hier een voorbeeldje uit de folder:


Bij elke € 60 die je aan bestellingen doet, mag je 1 gratis Sale-A-Bration artikel uitkiezen. De eerder uitgekomen Sale-A-Bration folder blijft ook nog gewoon geldig en je mag producten uit de jaar- en/of voorjaarscatalogus bestellen. Tevens zijn er nog een aantal producten uit de wintercatalogus verkrijgbaar. Dus keuze genoeg zou ik denken. In principe loopt de actie tot 31-3, maar let op, zolang de voorraad strekt.


Klik hier om de nieuwe folder te bekijken.

Donderdag 23-2 om 12.00 uur plaats ik weer een besteling bij Stampin' Up! Wil je mee bestellen, geef je lijstje dan op tijd door, het liefste via de mail.
 

maandag 20 februari 2017

Druk weekjeHey hallo, leuk dat je (weer) langskomt.Ik heb een onverwacht drukke week achter de rug. Ben blij dat ik gisteren een beetje bij kon tanken door voor mezelf te scrappen. Lekker mijn hoofd weer leeg kunnen maken. De mini-layouts volgen later.Vrijdag en zaterdag had ik twee K3,- middagen. Hier kun je precies lezen wat dat inhoudt. Dit keer maakten we een coole kaart met de Cool Treats bundle. Ik werd voor deze kaarten geinspireerd door Kimberly van der Diepen. Zij maakte vorig jaar met een SAB set al een soortgelijke kaart. Mijn  gasten konden kiezen uit de smaak aardbeien/chocolade.....


Of Mint Macaron/Chocolade.....
Geheel onverwacht kwamen Kristel, Karen en Kathleen van K3 ook nog langs om een liedje te zingen en een kaartje te maken! Oh, wat was dat een leuke verrassing en wat heb ik gelachen!!
 Kristel wilde niet op de foto, dus heb ik haar plaats maar even ingenomen. Hoe moet ik nu ooit nog serieus genomen worden als zakenvrouw? 
Voor de 2e achtereenvolgende week deed ik weer een speed-journaling in mijn agenda.


Niet te veel nadenken, maar gewoon doen. #nietperfectisookgoed
Vandaag is er eindelijk weer eens een nieuwsbrief uitgegaan. Wil je hem ook graag ontvangen, stuur me dan een mailtje. Morgen ben ik weer terug met nieuws over nieuwe gratis Sale-A-Bration producten. Kom je dan weer even langs?vrijdag 17 februari 2017

Buiten de lijntjes...Eerlijk is eerlijk. In het begin wist ik niet goed wat ik met het gratis Sale-A-Bration Designer Paper Outside The Lines aan moest. Maar inmiddels heb ik er toch al wel wat dingen mee gemaakt en ik moet zeggen dat ik het steeds leuker begin te vinden.


Deze labels maakte ik bijvoorbeeld om als bedankje bij bestellingen te doen.Het 12" papier kun je als gratis Sale-A-Bration cadeautje kiezen bij elke bestelling vanaf € 60. Zaterdag 18 februari om 16.00 uur ga ik weer bij Stampin' Up! bestellen. Wil je iets mee bestellen, laat het dan voor die tijd weten.Leuk dat je langskwam en fijn weekend!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...