Pagina's

woensdag 22 januari 2020

Twinchies Swap Allemaal BeestjesDe laatste opdracht voor de Twinchie Swap van 2019 was weer een leuke; gebruik een beestje op je Twinchie. Je snapt natuurlijk wel dat dat voor mij een bijtje werd, met dat gave nieuwe bijen-papier.Ik maakte een ieniemienie klein envelopje van 2 x 2" (een Twinchie dus) en stopte daar een nog kleiner kaartje in.


En deze Twinchies kreeg ik terug.


Ik heb inmiddels al een hele mooie verzameling met kleine kaartjes. Echt superleuk!Dat was het weer. Dank je wel voor het langskomen en graag tot een volgende keer.Groetjes,
Margriet

dinsdag 21 januari 2020

Happy Stampin' Up! layout


Hoi, daar ben ik weer. Inmiddels alweer een weekje geleden. Ik had een drukke week met de verjaardag van onze zoon, die 21 werd. Een bijzondere leeftijd.Ook ben ik druk bezig met het voorbereiden van ons Follow Your Art Weekend. Met maar liefst 23 (oud)leden van Team Bij Margriet gaan we binnenkort een creatief weekend doorbrengen. Tel daarbij nog 5 daggasten en je snapt dat er een heleboel te organiseren valt. Gelukkig organiseren we het weekend met 4-en, dus kunnen we de taken verdelen. Ik kan er nog niet veel van laten zien, het moet nog een beetje een verrassing blijven wat we gaan doen. Maar dat het leuk gaat worden, dat is zeker.Vandaag heb ik een layout ter inspiratie voor jullie. Deze is gemaakt met het Come To Gather DSP van Stampin' Up! uit de najaarscatalogus. Mooie kleurencombinatie vind ik het.


Ons moederke gaf een fijn fisje voor haar 90e verjaardag. Beoordeelt met een 9 door haarzelf. (En dat wil heel wat zeggen. (-; Al een tijdje ben ik geobsedeerd door de cut-files die ik op internet voorbij zie komen. Nu ik een vast plaatsje op mijn bureau voor mijn Silhouette heb gecreëerd, wilde ik die ook wel eens proberen te maken. De ‘happy’ is mijn 1e poging. Leuk om te maken én op je layout te gebruiken!A.s. vrijdag plaats ik weer een verzamelbestelling bij Stampin' Up! Een verzamelbestelling is ideaal voor klanten die willen komen afhalen, (zoals onze Zuiderburen) of speciale bezorgwensen hebben. Want bij een verzamelbestelling neem ik de verzendkosten van SU naar mijn huis voor mijn rekening.Tussendoor bestellen kan natuurlijk altijd. Ik laat de bestelling dan rechtstreeks van Stampin' Up! naar jouw huis in Nederland bezorgen. De verzendkosten zijn dan standaard € 5,95.De daaropvolgende verzamelbestelling zal dinsdag 4 februari zijn, omdat SU dan een boel nieuwe, coördinerende producten uitbrengt. Vorig jaar waren die binnen een paar dagen uitverkocht, vandaar dat ik er nu als eerste bij wil zijn.Dat was het weer voor vandaag. Ik wens je een fijne dag.
Margrietdinsdag 14 januari 2020

Mix It Up | Feestvarken


Feestvarken


Mijn nichtje en tevens petekind was in december jarig. En alhoewel ze al lang volwassen is wilde ik natuurlijk toch een speciaal kaartje voor haar maken. Echte post blijft immers leuker!Geïnspireerd door deze Pocket Card van Laura Kant ging ik aan de slag. Omdat Verena momenteel in de kindervoorstelling Peppa Pig speelt leek het me wel leuk om daar op in te spelen. Als jarige ben je tenslotte een hele dag het feestvarken!


Ik gebruikte een mix van diverse merken stempels en stansen. Het varken komt uit de set This Little Piggy van Stampin' Up! en is nog steeds bij mij te bestellen.


De varkensneus knipte ik zelf uit een restje rood rubber. 2 kleine cirkeltjes erin et voilá, je hebt een varkensneus!In de pocket zaten diverse zelfgemaakte labels en een cadeaubon voor een massage door onze dochter. Die moet ik natuurlijk ook een beetje sponsoren. (-; En door het werken met die zware poppen, kan Verena wel af en toe een massage gebruiken.


Op de achterzijde van de pocket nog een speciale waarschuwing. (-;

En uiteraard een bijpassend envelopje.

 

Al met al een hele leuke pocket, die naar meer smaakt. De maten van de pocket vind je hier op het blog van Laura. Dank je wel Laura voor je inspiratie!Groetjes,
Margriet

zondag 12 januari 2020

Mix van oud en nieuw | Herkennen jullie deze nog?Hee hallo, op deze donkere zondag,Eens kijken of ik hem wat kan opvrolijken, met deze prachtige kaart.


Herkennen jullie hem nog??Het is een 'kopie' van deze kaart uit 2015, maar dan in een moderne jasje.


Hij stond toen ook in een andere kleurstelling in de catalogus. Ik heb deze kaart nog altijd in huis, omdat ik hem te mooi vind om te versturen. En nu inspireerde hij me dus voor een modernere versie. De hexagons zijn van de retired Six-Sided Sampler stempelset. De Stampin' Up! fans van het eerste uur weten hem ongetwijfeld te herinneren. Heb jij hem nog in je bezit?Ben benieuwd wat je ervan vindt. Laat je een reactie achter? Vind ik leuk. (-;Groetjes en een fijne zondag nog.

Margriet

woensdag 8 januari 2020

Mix It Up | En we gaan nog niet naar huis....Vandaag heb ik weer een keer een layout voor jullie. Hij is gemaakt met allerlei verschillende merken producten. En ik vind hem leuk!


Op het labeltje, dat je er uit kunt trekken, staat het verhaal achter de foto. We zijn op weg naar de verjaardag van onze dochter met de oma's en opa in de auto. En aangezien deze alle drie behoorlijk op leeftijd zijn, is dat een hele onderneming. (-;Groetjes,
Margriet

dinsdag 7 januari 2020

Mix It Up | We'll Walrus Be Friends


Goedemorgen,Ik kwam nog een paar kerstkaartjes op mijn telefoon tegen, die ik hier nog niet had laten zien. Omdat deze kaarten prima voor allerlei gelegenheden gebruikt kunnen worden, wilde ik ze toch nog ff showen.Zoals deze 'just floating by' -> 'to say merry Christmas' staat er in de binnenkant. Maar 'to say hi' of 'happy birthday' zou natuurlijk ook heel goed kunnen. De walrus komt uit de stempelset We'll Walrus Be Friends en kost € 27.


En No Peeking (niet stiekem kijken) kan natuurlijk ook altijd. Die tekst komt uit de stempelset #Elfie, welke helaas uit de collectie is.


De das die ik gebruikt heb is niet van Stampin' Up!Dat was het weer voor vandaag. A.s. vrijdag bestel ik weer. Wil je mee bestellen stuur een mailtje.Fijne dag,
Margriet

maandag 6 januari 2020

Reorganisatie Bij Margriet | extra cadeau bij Honey Bee bundel | heel veel inspiratiePersbericht

 

Reorganisatie Bij Margriet i.v.m. b(l)ijvend gezoem. 

 


 


Voor de start van Sale-a-Bration waren er wat extra werkbijen ingehuurd. Sindsdien heerst er een bij-zonder nare sfeer. Er zijn veel te veel bijen in de korf, ze bij-ten elkaar. Middels een bij-tijds aangekondigde reorganisatie zullen alle bij-baantjes binnenkort creatief weggewerkt worden. Op deze manier kan men zonder nare bij-smaak toch nog een bij-drage leveren in het bedrijf. Ook komt er op deze manier geen bij in de bij-stand. Een prettige bij-komstigheid dus. Na de reorganisatie zal er nog één bij-dehante stagiaire, Noppes genaamd, (die regelmatig bij-gestuurd en bij-geschoold moet worden) en de koninginnebij overblijven.Uiteraard wordt u bij-gepraat over de creatieve vorderingen, incl. foto’s en bij-schriften.


Zoals bovenstaande bij. Deze had i.v.m. de reorganisatie overplaatsing aangevraagd én gekregen. Graag feliciteren wij deze bij met haar nieuwe werkplek. (-;Maar serieus, met het Golden Honey Specialty DSP kun je natuurlijk kaartjes voor elke gelegenheid maken. Wat dacht je van een kaartje voor een nieuwe woning bijvoorbeeld?Je kunt dit papier als GRATIS geschenk uitkiezen bij een bestelling vanaf € 60.Onderstaande bij, eentje uit de top van de organisatie, is inmiddels ook overgeplaatst. Hij heeft een belangrijke rol gekregen. En wel op een rol Black/Silver 6,4 mm Striped Metalic Ribbon t.w.v. € 8,50.


Deze rol lint mét decoratie krijg je van mij cadeau als je deze week de Honey Bee Bundle bij mij bestelt.

 
 Deze aanbieding is geldig tot vrijdag 10-1-2020 16.00 uur.
Stampin' Up! Honey Bee Bundle € 49,50

 
En dan nog een kaartje ter inspiratie en reorganisatie van de bijenkorf. Onderstaande bij stuurde ik op verjaardagsvisite.


Nog veel meer bijen werden weg reorganiseert. Hoe? Volg me op Social Media en mijn Blog. Stay tuned!Op alle kaartjes werden overigens teksten uit de nieuwe Label Me Bold stempelset gebruikt. Deze stempelset gaat ongetwijfeld één van mijn meest gebruikte stempelsets in the history of my Stampin' Up! carière worden.Stampin' Up! Label Me Bold € 21Bestel hem samen met de Honey Bee bundel en je zit al aan het bedrag voor het gratis papier.Ik wens je een bij-zonder fijne dag. Wil je bestellen, wacht niet te lang. Voor de SAB geschenken geldt OP=OP en ik verwacht dat dit papier het einde van de SAB niet gaat halen.Groetjes,
Margriet

zaterdag 4 januari 2020

Start Sale-a-Bration | Voorjaarscatalogus


Ja hoor, gisteren was het dan zover. De start van Sale-a-Bration.Bij iedere € 60 aan bestellingen uit de jaar- en/of voorjaarscatalogus mag je een cadeau uitkiezen uit de speciale Sale-a-Bration folder. Klik hier of op het plaatje voor de folder. Maar let op: OP=OP. Wacht dus niet te lang met bestellen.
https://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/2020/SAB/20200103_SAB20-1_en-UK.pdfOok is de nieuwe voorjaarscatalogus online gegaan. Deze catalogus staat weer boordevol frisse, nieuwe stempels, ponsen, dies en accessoires. Klik hier of op het plaatje om hem in te zien.https://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/2020/January-June%202020/20200103_JANJUN20_en-UK.pdfHeb je liever een papieren exemplaar en ben je geïnteresseerd in de producten van Stampin' Up! en overweeg je bij mij te bestellen dan stuur ik ze graag naar je op, tegen vergoeding van de verzendkosten van € 3,64. Afhalen in Veldhoven op afspraak mag ook. Je hebt geen aankoopverplichting, maar wees sportief en vraag alleen als je echt geïnteresseerd bent. (Ik krijg de catalogi niet voor niks.)Alle vaste klanten hebben als het goed is inmiddels de catalogi ontvangen. Daar maakte ik uiteraard weer een begeleidend labeltje bij. Dit keer met de nieuwe Painted Popies stempelset.


Ook de enveloppen stempelde ik met deze set. Zo wordt echte post nóg leuker om te ontvangen.

De 9-delige Painted Popies set kost los € 28 en als bundle met de dies erbij € 63.


De set is zo populair dat hij de eerste dag al was uitverkocht. Niet te geloven toch? Maar geen paniek! Hij is binnenkort weer verkrijgbaar.Er zijn nog een heleboel andere producten die heel mooi bij deze stempelset passen. Kijk maar eens.


Als je hier klikt dan zie je alle producten afzonderlijk met de bijbehorende prijzen.Welnu, dat was het weer voor vandaag. Heb je vragen of wil je iets bestellen, mail of bel gerust. Het is sowieso leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende keer.Groetjes,
Margriet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...