Pagina's

zaterdag 31 december 2011

Scrapdelight Extra

De nieuwe Scrapdelight Extra is uit! Het is de wintereditie vol met kerst- en winterinspiratie, maar ook een vooruitblik naar 2012


En op deze laatste dag van het jaar kan ik jullie met gepaste trots mededelen dat ik als guestdesigner met 2 projecten in deze Scrapdelight Extra sta.


Dus ik heb niet helemaal stil gezeten hoor, mochten jullie dat denken......(-:


Hier wat sneak peeks van een kerstlayout met het vrolijke papier van My Mind's Eye:
En van een 3D schilderijtje dat ik in de kringloopwinkel had gescoord:Ben je nieuwsgierig naar het geheel dan moet je echt even naar het blog van Scrapdelight. Ik beloof je er staan echt ge-wel-dig mooie dingen in dit prachtige online magazine.


T0t slot wil ik jullie allemaal een spetterende jaarwisseling en een gelukkig, liefdevol en creatief nieuwjaar toewensen!!! En natuurlijk bedankt voor jullie vele bezoekjes het afgelopen jaar.


Knuffels,


maandag 19 december 2011

Zomaar

Een ingepakt cadeautje.....
Have a nice week!


donderdag 15 december 2011

Knutsel & Zo Vrijdag - Layout Things I Love

Na even een blog pauze te hebben genomen, mag ik vandaag weer vol trots een Knutsel & Zo layout laten zien!


Omdat de inspiratie nog enigszins ontbreekt heb ik een layout gelift van Wendy McKee.

En wel, de multi-functionele tags uit de webwinkel van Knutsel & Zo lenen zich hier perfect voor!!

Ik heb ze al op heel veel verschillende manieren gebruikt; op kaarten, cadeautjes en aan tasjes, maar ze kunnen dus ook op een layout.

De van recycled kraft gemaakte tags zijn mooi donker van kleur en worden geleverd in een verpakking van 20 stuks (10 grote en 10 kleine) en kosten slechts € 1,20!!


Zeg nou zelf, daar kun je ze zelf toch niet voor gaan snijden!?Verder komen de volgende materialen ook uit de webwinkel:En dan zijn jullie natuurlijk nog vast benieuwd naar de "things I love". Nou, ik kan je vertellen dat er nog veeeeeeeeeel meer dingen zijn die I love, maar op deze layout staan de 1e vier die me te binnen schoten.


Voor de 40-plussers onder ons die hun leesbril niet bij de hand hebben, zal ik ze even uittypen:

  1. Een fris, schoon, strak opgemaakt bed. Heeeeerlijk!
  2. Op vakantie! Maakt me niet uit waar naar toe, als het er maar warm is.
  3. De zon!! De eerste lentezon die je huid verwarmt, maar ook de warme zomerzon.
  4. Tennis. Zou wel elke dag een wedstrijd willen spelen.


Zo, hebben jullie me weer een beetje beter leren kennen. Wellicht komt er nog wel eens een vervolg. (-;


Fijn weekend allemaal!! En o ja, vergeet niet ook een kijkje te nemen bij Sanne en Merit & Annemarie, want zij hebben vandaag ook weer een werkstuk gemaakt.donderdag 8 december 2011

Pakjes & Labeltjes

Met de DT-leden van Knutsel & Zo hielden we een Sinterklaas swap. Het was de bedoeling om ieder een pakketje met daarin spulletjes voor (minimaal) 2 kaarten te sturen.

Wel zo gezegd, zo gedaan.Alhoewel......er ging nog heel wat mailwisseling aan vooraf over wat wel en wat niet en over niet te weinig en niet te veel en wat dan wel en wat dan niet.....en toen moesten we ook nog allemaal wachten tot 5 december om het open te mogen maken.....


Pffffieuw, ons geduld werd wel op de proef gesteld hoor, maar ik kan je vertellen het was het wachten dubbel en dwars waard!Voor Didy had ik er een extra pakketje bijgedaan omdat ik haar verjaardag vergeten was ze jarig was geweest.
Helaas geen foto's van de inhoud, maar ach dit ziet er ook wel gezellig uit, toch?zaterdag 3 december 2011

Knutsel & Zo 1 jaar! Candy-time

Hallo allemaal dames,


Dat is weer even lang geleden. Ik ben niet van de aardbodem verdwenen hoor. Heb het op het moment alleen mega-druk. Na 5 december gaat hier ongetwijfeld verandering in komen en hoop ik mij weer vol overgave op het scrappen te storten!


Vandaag toch even een berichtje, want..........tromgeroffel............Knutsel & Zo bestaat vandaag 1 jaar!!!!!! Van harte gefeliciteerd Karin!En Karin zou Karin niet zijn als ze dat ongemerkt voorbij zou laten gaan. Ze geeft namelijk een geweldige candy weg!
Nou kan ik hier allemaal wel schrijven wat je moet doen om dit prachtige pakket te winnen, maar het is net zo handig als je gewoon even een kijkje op het blog van Knutsel & Zo neemt.Doen hoor!Fijn weekend allemaal, voor maandag een heerlijk avondje en tot snel.zondag 20 november 2011

Guestdesigner Scrapdelight

Goedemorgen deze morgen.


Een hele tijd geleden werd ik gevraagd of ik een keertje guestdesigner wilde zijn op het blog van Scrapdelight. En natuurlijk wilde ik dat!


Vandaag kun je mijn eerste bijdrage zien. Hier een paar sneakies:
Ik heb een layout gemaakt met het mooie papier van My Mind's Eye, de 12 days of Christmas lijn.


En ik moet zeggen dat de layout nu al tot één van mijn favorieten van 2011 behoort.
Ben je nieuwsgierig naar het geheel neem dan hier even een kijkje.Have a nice day!


zaterdag 19 november 2011

Digi sint poststempels

Haidiehai,


Tis weer de tijd van het jaar voor het maken van gedichten. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben al weer volop aan het bedenken aan wie ik wat moet schrijven en schenken.


En wat is er nu leuker dan boven zo'n gedicht of op een cadeaulabel een persoonlijke poststempel te zetten?


Al doende heb ik 6 stuks digitale sint poststempels gemaakt, waarvan ik er 1 kan personaliseren. Mocht je geïnteresseerd zijn; ze zijn te koop bij DIGIS voor een bedrag van € 1,75.


Je kunt bij je bestelling aangeven welke (woon)plaats je in de stempel wilt hebben. Maar gewoon Madrid kan natuurlijk ook.


vrijdag 18 november 2011

Knutsel & Zo Vrijdag - Layout Brrrrrr

Daarrrrrr zijn we weerrrrrrr met een nieuwe Knutsel & Zo vrijdag.


Dit keer met een A4-layout.
De foto is van januari 2009 toen er overal(?) geschaatst kon worden.

En de vennen die bij ons in de buurt te vinden zijn waren prachtig bevroren. Maar brrrrrr, wat was het ook ka-ka-koud!


Gebruikte materialen uit de webwinkel:
Papier: 4 Heures 37, de Passage Philéas lijn (is nu met 30% korting)
Cardstock: Bazzill Clasic Straw
Bloemen: Gardenia licht blauw en Gardenia wit (dit zijn echt hele mooie bloemen en niet te duur, 5 stuks voor € 1,50)


De ZVA swirl en het vilt komen toevallig niet uit de webwinkel, maar Knutsel & Zo heeft wel swirls en vilt die er heel veel op lijken.Zo, dat was ie weer voor vandaag. Neem gezellig ook een kijkje bij Karin & Didy (die gisteren jarig was!!) en Annemarie & Merit, want daar is het ook Knutsel & Zo vrijdag.Fijn weekend!
dinsdag 15 november 2011

Thank you snow much!

Zo, daar is ik weer.
Met een kaartje deze keer.

Het viel niet meer om weer aan de scrap te gaan.


Maar het begin is gemaakt, zakmarzegge!
zondag 13 november 2011

Winnaars weggeefjes

Aloha!


Na een off-weekje te hebben gehad ben ik weer terug in blogland!


Een zondag later dan gepland ga ik de winnaars van mijn weggeefjes bekend maken. Ik heb man en zoon hun geluksgetal gevraagd en zij riepen vol overtuiging respectievelijk: 17 (geboortedag) en 22 (het rugnummer van Dzsudzsak toen hij nog bij PSV voetbalde).


Nummer 17 correspondeert met Gemma (pakketje 1) en nummer 22 met Maaike (pakketje 2). Dames mailen (boto-family@planet.nl) jullie me even jullie adres, dan stuur ik de spulletjes z.s.m. naar jullie op?


Iedereen bedankt voor het delen van je favoriete blogs. Sommigen heb ik aan mijn lijstje toegevoegd (alsof ik nog niet genoeg blogs volg....).


Zo, is dat ook weer geregeld en dan nu weer aan de scrap!vrijdag 4 november 2011

Knutsel & Zo Vrijdag - mini boekje

En toen was het al weer november en was de klok alweer verzet en werd het heel vroeg donker en waren we ineens weer 2 weken verder en was het weer Knutsel & Zo Vrijdag....ON-GE-LO-FE-LIJK wat gaat de tijd toch snel!Vandaag wil ik jullie een mini-boekje laten zien, dat ik heb gemaakt met verschillende papiertjes van de lijn Passage Philéas van het merk 4 Heures 37.


Het idee van het boekje komt hier vandaan.


Ik heb alleen de maten van het boekje aangepast aan de maten van mijn foto's.

Het is een echte mini, want dicht gevouwen is hij maar 11 x 8 centimeter.


Superleuk om te maken en heel eenvoudig.
Ik gebruikte foto's van onze vakantie in Denemarken, alweer 7 jaar geleden.Een heerlijke vakantie, maar oooh wat hadden we veel regen! Niet één keer hebben we kunnen zwemmen. En dat terwijl het toch augustus was en we op een eiland zaten met de mooiste en breedste stranden die ik ooit in Noord-Europa heb gezien.

Tegnikal spieking zou je een dergelijk miniboekje met 1,5 vel Kraft en 1 vel designpapier kunnen maken.


Scrappen hoeft dus niet percé duur te zijn! En al helemaal niet als deze papierlijn momenteel ook nog eens 30% is afgeprijsd bij Knutsel & Zo.


Ik zeg: doen! (-:
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...