Pagina's

maandag 12 november 2007

Magic in the Air

Hallo, daar ben ik weer! Gisterenmiddag heb ik gezellig met de buurvrouw en buurmeisjes zitten scrappen. Alhoewel scrappen? Eigenlijk wordt er meer gebept dan gescrapt, hè buuf? We hadden ook nog pizza laten bezorgen door mijn zoon en man, dus dat was helemaal feest. Moeten we vaker doen!

Tussen al het beppen en eten door ook nog een lo gemaakt. Deze foto is gemaakt in januari 2006 en komt in m'n Disney-album.

Thuis heb ik ook nog een lo-tje gemaakt. Ik had nog een boel rondjes over van mijn vorige lo en aangezien ik toch geen inspiratie had, heb ik nog maar een cirkeltjes lo gemaakt. Errug ontspannend om te doen! Verstand op nul en plakken maar! Tis net alsof ik weer op de kleuterschool zit! (-: Op de foto onze Ivy van net 1 jaar oud bij het UNA-carnaval. Wat een scheetje hè?


Nou, ik ben bang dat er de rest van de week niet veel gescrapt meer wordt. Ik ga morgenvroeg namelijk met 2 vriendinnen naar Londen! Lekker shoppen en 's-avonds naar de musical Grease. Woensdagavond zijn we weer terug. Alhoewel......donderdagmiddag heb ik een workshop van Karen Burniston bij Akkefietje. Ik heb dus nog wat in het vooruitzicht! Jullie horen nog wel hoe het geweest is. Have a nice week!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuke layouts, Margriet! Zowel 'Ther's magic in the air' als 'Alaaf"!

groeten en veel plezier in Londen,
Mazina

Unknown zei

Wat een ontzettende leuke LOtjes.. Vooral die van Disney! (ik heb ook nog zo een 100 disney vage kasteel foto's liggen) mischien ga ik je wel liften!

Liefs Martine

Marjolein zei

Leuke LO's Margriet, die Disney vind ik heel mooi en die rondjes... zo lief, dat koppie doet ook heel veel trouwens LOL

Je@net zei

Wat een gave lootjes Margriet! Heerlijk zo'n dagje samen scrappen!!
Veel plezier in Londen en veel plezier bij Karen!! Ik ga woensdag bij P&P een workshop van haar volgen!! Ben zo beneiuwd!

Anoniem zei

Ja het was errug gezellig. Volgens de dames mag dit wel vaker gebeuren het samen scrappen. Je hebt ons helemaal verslaafd gemaakt. (En met ons nog vele andere.)En de LO's helemaal geweldig!

Splashes of Pink and Mint zei

Heerlijk hè, zo'n middagje scrappen met elkaar! En ondanks het "gebep" toch nog een leuk lootje gemaakt!

linda loe zei

Prachtig zijn ze geworden. En disney in winterstij lziet er ook uit als een sprookje.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...