Pagina's

dinsdag 6 januari 2009

Sleetje rijden en project # 4 & 5

Yeah! Er ligt hier nog steeds een dik pak sneeuw. Ik vind het zo geweldig! En ik niet alleen, want ook Jorg is niet binnen te krijgen. Aan het eind van de middag zijn we ff samen naar het park geweest om sleetje te rijden. De lucht was prachtig gekleurd, maar ik dacht er te laat aan om de flits van mijn camera aan te zetten... )-:

Het ziet er niet naar uit dat de sneeuw snel zal verdwijnen (-15 hier vannacht in Brabant), dus wellicht dat we morgen nog een keer teruggaan. Natuurlijk om te sleeën, maar ook voor de nieuwe foto's. Ssst, niet verklappen, want anders wil hij niet mee.

En dan de lo's die ik gisterenavond gemaakt heb. Ik loop inmiddels precies 6 jaar achter met het inplakken van foto's. Niet helemaal vanaf het moment dat ik ben begonnen met scrappen, zo'n 4,5 jaar geleden, maar dus nog was langer...
Dus ik was blij verrast toen ik gisteren een doosje vond met daarin een heleboel leuke scrapfoto's van onze Jorg. Ik schrijf normaliter weinig journaling bij mij lo's. Simpelweg omdat ik niet weet wat ik bij de foto's moet vertellen. Gewoon omdat het geen ''spontane'' foto's zijn, maar meer geposeerd, omdat moeders zonodig perfecte foto's wil om te scrappen. Anyhow toen ik deze foto's vond (en er volgen er nog meer) kwamen er meteen een heleboel herinneringen bij me boven, die ik vast moet leggen!

In de journaling staat: Jorg vindt het écht verschrikkelijk om in de belangstelling te staan. Een kroon wil hij niet op en er kan geen lachje af als er voor hem gezongen wordt. Moet je hem hier zielig zien zitten met zijn handjes op zijn rug. Je ziet hem denken: ''waarom doen jullie mij dit aan?"En bij deze staat: In het zaaltje, waar Oma Zus haar verjaardag vierde, stond een spelcomputer. En als ik nu op deze foto naar de ogen van Jorg kijk, geloof ik dat hier, op 3-jarige leeftijd, zijn liefde voor gamen is begonnen!

Mijn kleine manneke, hoe snel kan het gaan, volgende week wordt hij 10...

Groetjes,
Margriet

3 opmerkingen:

Dakini zei

Wat een leuke foto's. Ik kwam Jorg gisteren tegen en in geuren en kleuren gehoord hoe leuk het hellingtrekken was dus ik denk dat hij wel mee gaat vandaag.
En de lo's zijn weer super.

(Sorry..... maar ik voel een lift aankomen haha)

Buuf

Splashes of Pink and Mint zei

Je gaat lekker met je lootjes!!! Ik heb deze week ook m'n best gedaan hoor!
Wat een heerlijke winterse foto's, bij ons dooit het al flink. Toch wel jammer!

Je@net zei

Wat een heerlijke sneeuwfoto's Margriet!! Hier is het ook al zo prachtig buiten!
Je lootjes zijn gaaf, goed begin van het nieuwe jaar ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...