Pagina's

maandag 8 maart 2010

Jongensdromen

Jorg mocht gisteren 'Pupil van de Week' zijn bij zijn voetbalclub UNA. Tjonge wat een feest! Een half uur voor aanvang van de wedstrijd werden we opgehaald en naar de 'bussinessruimte' van deze hoofdklasser gebracht. (Ook opa's, oma's en broertjes e/o zusjes waren welkom.) Daar kregen we iets te drinken en werd Jorg door de 1e elftalbegeleider opgehaald. Voor aanvang van de wedstrijd mocht hij met de warming-up meedoen. Daarna mocht bij het 1e team en bij de scheidsrechters in de kleedkamer, samen met de scheidsrechter het veld op lopen, de toss meemaken en de aftrap verrichten door helemaal alleen met de bal op de keeper van de tegenpartij af te gaan. Helaas, hij miste, maar dat mocht de pret niet drukken.

Vervolgens bij de reservespelers in de dug-out (waar volgens Jorg regelmatig 'piep'woorden werden geroepen) en in de rust met de reservespelers een balletje trappen. Doordat UNA met 3-0 won van de nummer 1 was het feest na de wedstrijd in de kleedkamer natuurlijk helemaal compleet!!

Tot slot mocht hij in de bussinessruimte de 'man of the match' een fles champagne overhandigen en kreeg hij (naast chips, energiedrank en bitterballen) een leren voetbal met de handtekeningen van alle spelers en bovendien ook nog een leuk 'pupil van de week' shirt.

Boy oh Boy wat een geweldige belevenis!!!!


En of dat alles nog niet genoeg was, kwam er de afgelopen weken nog een jongensdroom uit:

een E-I-G-E-N voetbalplaatje.....!


De Spar in ons dorp heeft een slimme actie bedacht. Hij heeft alle D, E en F spelertjes van UNA op de foto gezet en een prachtig verzamelalbum laten drukken.


Er zijn dus plaatjes van jongens uit je eigen team, jongens uit de klas of van je school, jongens uit de buurt, jongens van je oude team, zelfs jongens van je tennisteam, de vader van je vriendjes (die trainers zijn), je neefje en achterneefje, je oom die trainer is en de aller-, allerbelangrijkste: een plaatje van J-E-Z-E-L-F! (Of had ik dat al gezegd?)


Ja, de meneer van de Spar doet goede zaken. Want nu de AH-albums vol zijn, mogen de moeders bij de Spar hun boodschappen doen {zucht}.

Enne....aangezien hij zijn eigen plaatje dubbel heeft, mocht ik het voor eeuwig vastleggen op een scrappagina! Heb ik er ook nog lol aan. (-;

7 opmerkingen:

BepvS zei

Wauwwww zeg, wat een belevenis zeg en wat zal je trots op hem zijn...en wat een leuk idee die voetbalplaatjes, altijd leuk om te blijven bewaren.

Ellen zei

Wat moet dat een fantastische ervaring geweest zijn voor je zoon!!! Wauw..... en dan ook nog een eigen voetbalplaatje!!!!

Groetjes Ellen

Natasja zei

Oooh.., geweldig voor hem !!
Mijn jongste zoon gaat samen met zijn team (hummels) a.s. weekend met het 1ste meelopen.
Hij kan nu al niet wachten !!

Birgit zei

Dat is nog eens een leuke actie en ja, natuurlijk moet je dat op een LO vastleggen!! Gelukkig maar dat hij zijn eigen plaatje dubbel had! :)

Marie-claire zei

Wat een belevenis en wat stoer zeg een eigen voetbal plaatje!!

Groetjes Marie-claire

Monique zei

Heerlijk zulke jongensdromen! en wat een briljant idee van jullie spar-meneer zeg! Gelukkig maar dat ie z'n eigen kaartje dubbel had!
Erg leuk om te scrappen!

Arianne zei

Toffe LO en wat geweldig die actie, gat in de markt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...