Pagina's

zondag 14 april 2013

Knutseldagje

Eindelijk was het gisteren dan zo ver.......na een jarenlang contact via het Wereld Wijde Web, Blogger, Wats-Ep, Wordfeut, Feesboek en ook Tee-eN-Tee Post ging het er dan toch echt een keer van komen.....Een knutseldag met Karin & Didy, Judith, Marie-Claire en Sanne!!!JOEPIE-DE-POEPIE!!!
Marie-Claire, Karin en Sanne had ik eerder dit jaar al een keer in real-life mogen ontmoeten, maar voor Didy en Judith was het toch echt de eerste keer.
Natuurlijk kon ik niet zonder een zelfgemaakt presentje voor iedereen vertrekken......
en alhoewel de afspraak al zo'n maand of 5 gepland stond moest ik er 's-morgens toch weer extra vroeg voor opstaan om ze af te maken..... 
{Bloos, leer ik het dan nooit??}
Na Marie-Claire op een afgesproken plek te hebben opgepikt, namen we de touristische route richting Dongen.....
Waar we iets later dan gepland aankwamen......
Waar we een heel hartelijk en warm welkom kregen.
En ooooh het was net sinterklaas, het ene na het andere zelfgemaakte cadeautje werd uit de diverse tassen getoverd!!! Stuk voor stuk allemaal even lief en leuk!!

Toen moesten we snel aan de arbeid, want behalve gekletst moest er natuurlijk ook geknutseld worden!! Karin had voor ons allemaal 2 vintage koffertjes om te pimpen.....

Zeg nou zelf; die van de Postcode Loterij kunnen er niet aan tippen, toch?
En na een heerlijke lunch van Chef-kok-Sjef....
Mochten we van Karin ook nog allemaal 2 vintage houten klosjes opleuken. 
Kei leuk om te doen! Die daar helemaal rechts in het hoekje met het vogeltje is van mij. Mijn 2e heb ik -door al het gebep- nog niet af.En natuurlijk konden we niet naar huis gaan zonder een foto!!!Vlnr Didy, Karin, Judith, Marie-Claire, Sanne en ik-zij-de-gek
Lieve dames, allemaal heel erg bedankt voor de gezellige dag en Didy en Karin in het bijzonder voor de gastvrijheid!! Jullie zijn S-U-P-E-R!!!

 


8 opmerkingen:

Judith zei

... precies zo als het op de foto's eruit ziet, heb ik genoten!

Hartelijk dank voor je leuke presentje (hmmm) en de gezelligheid. Volgend jaar weer!!!!!!!!!

Gaat het weer beter met je hoofd, Margriet?

Unknown zei

Wat hebben jullie gave dingen gemaakt! Ziet er echt heel mooi uit :) en wat leuk dat jullie het zo gezellige hadden met zijn alleen, leuke groepsfoto ook.
Vind het ook erg mooi hoe je die 4 foto's in het rood met zwarte kader hebt gemaakt. Met welk programma doe je dat?? Misschien een idee voor op mijn blog een keer als dat mag :) niet gestolen, maar een goed idee geleend dan!
Groetjes Miriam
http://miriamcooijmans.blogspot.nl/

Unknown zei

Nou Margriet, wat een gezellige boel was dat. Je had leuke presentjes meegenomen en jullie hebben ook erg leuke dingen gemaakt.
Liefs Angelique

Marijke zei

Dat ziet er gezellig uit Margiet!! Wat een mooie creaties zie ik hier, leuk!!

Groetjes,
Marijke

Eefje Selder zei

Ohhhh Margriet....helemaal gek van die cadeautasjes. Hoe maak je zoiets? De vrolijkheid spat er echt vanaf, het was natuurlijk ook al een prachtige dag :)

Sanne zei

Ik heb ook genoten Margriet! Zo zie je elkaar nooit en zo 3 keer in de maand. Heel erg leuk! Bedankt ook voor je leuke cadeautje en de gezelligheid. Moeten we snel nog eens doen!

Liefs Sanne

Marianne Schut zei

Wauw dat ziet er allemaal super mooi uit! Leuk hoor dat jullie allemaal met een klein kadootje kwamen! Super gezellige foto ook van jullie!
Liefs Marianne

Helen zei

dat ziet er weer brabants gezellig uit. Wat een leuke dingen hebben jullie gemaakt. Krijg gewoon zin om aan de slag te gaan. Je tasjes zijn ook weer errugggg leuk. Groetjes, Helen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...