Pagina's

zondag 10 november 2013

Kerstkaart + winnaar letterbak


Goeie avond! 


Helaas stond Winston Gerschtanowitz ook deze zondag wéér niet op de stoep, dus daarom op de valreep nog even een kerstkaartje en de winnaar van de letterbak bekend maken. 

 

 Een kerstkaart gemaakt met de Remembering Christmas set (clear € 17,95).


En omdat het op de Noordpool nogal eens koud kan zijn, heb ik onze Rudolph maar een dasje omgedaan en voor de zekerheid een belletje, zodat we hem horen als hij in het donker op de poolvlakte de weg kwijt raakt.

Dan de winnaar van de letterbak.......


Hihihihi, wat heb ik moeten lachen om jullie reacties/mails!!! De ene supersnel met het juiste antwoord,  een fout antwoord, een goed antwoord maar geen bericht achter gelaten, nog een goed antwoord, een ander misselijk van de koprol en ook een wanhopige mail omdat het juiste antwoord na 1,5 uur zoeken nog niet gevonden was........ 

 
{Nee, ik noem geen namen A. (-;}

 
Hoe dan ook, de juiste setstanden waren 4-6, 6-3, 7-6 en omdat Angelique zo volhardend was en niet opgaf totdat ze het gevonden had, omdat ze de letterbak zoooooo graag wilde, gaat deze naar haar toe.


Elise jij was zo supersnel met het goede antwoord, ook voor jou heb ik een letterbak als je wilt. Het is wel een andere, lichter van kleur, maar het formaat van de vakjes is misschien praktischer. De achterzijde is helaas van multiplex. Mail me even of je er iets mee kunt en if yes, dan stuur ik hem z.s.m. naar je toe.Dat was het weer voor vandaag, u zijt gegroet!

 

8 opmerkingen:

Joke de Wit zei

Bij mij ook niet,maar je kaart is heel mooi geworden.Groetjes Joke

Gewoon Elise zei

Oh wat superlief van je!! Hij zou mij heel goed van pas komen! Ik stuur je een mail!!

Marianne Schut zei

Een super leuke kaart weer Margriet, erg mooi deze kleurencombi. Veel plezier gewenst met jullie prachtige letterbakken dames, vooral de onderste lijkt me enorm handig qua verdeling. Liefs Marianne

Unknown zei

Joepie!!!! Dank je Margriet, daar ben ik super blij mee!!
Je kaartje is ook super. Leuk met dat lintje en belletje.

Liefs Angelique

Helen zei

Hoi hoi en in het echie is dit kaartje nog veel mooier; heb nog even getwijfeld met de cropavond of ik voor deze zou gaan, maar er waren zovéél mooie voorbeelden dat het moeilijk kiezen was. Dames veel plezier met de letterbakken. Groetjes Helen

Ellen zei

Mooie kerstkaart! Gaaf dat lintje met belletje om de nek van Rudolph.
Groetjes, Ellen

Colien zei

Supermooie kaart weer en proficiat voor de winnaressen! Ik heb ook ff gezocht, kon het antwoord niet meteen vinden en daarna niet meer aan gedacht.... De letterbakken komen dus goed terecht, bij dames die er écht voor zijn gegaan, haha.
grtz. Colien

Ingrid Reyners zei

Super leuke kaart met Rudolph en het strikje met de belletjes, erg gaaf! Gefeliciteerd dames met jullie letterbak, terecht gewonnen, als je er zo voor bent gegaan!. groetjes, Ingrid.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...