Pagina's

donderdag 30 januari 2014

CadeautjesHoi, hoi,Vandaag wat cadeautjes (stempelsets voor de geweldige prestaties van mijn downlines) die ik met de nieuwste Banner Framelits Dies van SU heb versierd.  Banners Dies 7 stuks € 29,95, Chevron Border Punch € 26,95In eerste instantie dacht ik 'wat een onzin' toen ik de dies zag. 'Die kun je toch gemakkelijk (ahum) zelf op maat snijden?'Maar ik moet zeggen dat nu ik ze heb, ik ze toch wel ONTZETTEND handig in het gebruik vind.

 

Want ik weet niet hoe het met jullie wiskundig- en ruimtelijke inzicht zit? Het mijne is in ieder geval niet niet al te best.Op de een of andere manier zat die Fish Tail (ofwel vissenstaart) bij mij nooit in het midden. Laat staan als ik er twee in verschillende groten moest knippen of snijden......)-:Welnu, dat 'probleem' is voortaan opgelost. Voor mij voortaan altijd meetkundig en geometrisch verantwoorde labels, vlaggetjes en kaarten! De Chevrons -ofwel sergeantstrepen- ponste ik uit met de even zo gemakkelijke Chevron Border Punch.


Want het is waar wat ze zeggen: gemak dient de mens!Of moet ik zeggen Stampin' Up! dient de mens.....?


 

10 opmerkingen:

Unknown zei

Ik dacht eerst ook ik koop die banner dies niet, ik knip het zelf wel, maar nu ik dit zie ben ik om. Zo strak krijg je het zelf noooooit! Jouw downlines boffen maar met zo'n lieve upline. Succes tijdens de SAB.
Liefs Angelique

José zei

Hoi Margriet,
Dat ziet er super leuk uit. En de kleurtjes ook helemaal geweldig.
Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen.....
Gezellig weekend en groetjes,
José

Puck - Oh So Lovely zei

Wat leuk! Zo is het een dubbel cadeautje.

Ingrid Reyners zei

Ziet er leuk uit, ik heb de fishtails van een ander merk, maar ik ben er ook superblij mee, altijd mooi recht, en dat is toch heel anders dan dat je het zelf zit te snijden. Fijn weekend, groetjes, Ingrid.

Ellen zei

Zulk soort stansen zijn super handig! Gaaf hoe je de chevrons eruit gehaald hebt. Geeft een heel leuk effect met de effen bovenkant en de bedrukte onderkant.
Fijne dag, Ellen

Miranda V zei

I like! Gave tags, leuk ingepakt. Ik vind mallen voor dit soort vormen altijd een beetje dubbel. Super handig om het snel te doen, maar aan de andere kant... zelf maken is ook super eenvoudig. En van het geld dat ik daarmee bespaar, koop ik wel weer een malletje in een vorm die niet zelf te knippen is haha. Ik maak altijd een knip in het midden van het uiteinde en knip daar vanaf de hoekjes gewoon naar toe. Tadaaaaa. ;-)

Marianne Schut zei

Wat een geweldige leuke en vooral ook lieve kadootjes heb je gemaakt! Helemaal leuk, alles past zo gaaf bij elkaar! Ik hou er van! Liefs Marianne

Judith zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Judith zei

Je verwent je downlines op een leuke manier, Margriet!!!

Clarle van der Lugt zei

Wij hebben een super UP :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...