Pagina's

dinsdag 4 maart 2014

Lente....!?


De sneeuwklokjes zijn al bijna uitgebloeid, de krokussen staan volop in bloei, de eerste narcissen uit de koude grond heb ik 2 weken geleden al gespot en de hortensia's zijn uitgeschoten......Gemaakt met de Flowershop Bundle (stempels + pons) Clear € 35,75Als ik s-morgens wakker word hoor ik de vogeltjes fluiten, ik zag een duif al aan een nestje werken en een lammetje in de wei....


De carnaval is achter de rug (voor mij althans, dochterlief is zojuist nog vertrokken voor de vijfde opeenvolgende dag vanwiezouzedatnouhebben?), in de winkels ziet het geel van de paaseieren en ook de weersverwachting liegt er niet om.....


Ik kan het niet meer ontkennen en ik ga er vanaf NU ook gewoon in geloven! Er komt geen winter meer!! 


De lente hangt in de lucht!!!
6 opmerkingen:

Miranda V zei

Wat een vrolijk bosje! Past helemaal bij het weer en de toestand van de bloemetjes en beestjes buiten. We hebben de winter bijna overgeslagen, hulde! Lente, ik ben er ook klaar voor!

Margot zei

Zonnig bosje blommetjes!

Sanne zei

Ik ben verliefd op dit bosje! Wat zal dat een gezelligheid in huis brengen. Ik ga deze week ook voor bloemen op pad. Lekker de lente in huis halen.

Liefs Sanne

Unknown zei

Wow Margriet, wat een heerlijk bosje vrolijkheid. Ik geloof dat het tijd wordt dat er bij mij in huis ook zo'n gezellig bosje komt! Goed idee!
Liefs Angelique

Knutsel en Zo zei

Wow wat mooi Margriet, daar worden we nou vrolijk van!

Groetjes, Karin

José zei

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw en dan jouw vrolijke bloemen......inderdaad het is voorjaar!
Geniet er maar van!
Groetjes,
José

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...