Pagina's

vrijdag 2 oktober 2015

Info-avondje
Afgelopen woensdag hield in een informeel info-avondje voor de Stampin' Up! demonstratrices die het afgelopen jaar bij mij zijn ingestapt. Behalve dat het heel gezellig was en dat ze een doosje en 3 kaarten hebben gemaakt, hoop ik dat ze er ook iets wijzer van zijn geworden.Ik heb geprobeerd om de tafel een beetje gezellig in herfstsfeer aan te kleden en mijn bedoeling was dat we ook wat herfstcreaties zouden gaan maken, maar helaas gooide de verhuizing van het Stampin' Up! warenhuis en de daardoor ontstane vertraging van de leveringen roet in het eten, want mijn bestelde herfstspullen waren niet op tijd binnen. Op dinsdag heb ik dus nog snel iets anders moeten verzinnen. Vroeger (Wat heet vroeger? Zo'n jaar geleden nog...) zou ik daar helemaal gestrest van zijn geraakt, maar gelukkig ligt die tijd achter me. De ervaring leert dat het allemaal wel opgelost wordt, is het niet linksom, dan wel rechtsom.
Lijkt het jouw nou ook leuk om met anderen je hobby te delen en workshops te geven, overweeg dan toch eens serieus om ook demonstratrice te worden. Ik heb inmiddels een geweldige verzameling stempels, ponsen en andere Stampin' Up! materialen opgebouwd die ik geheel bekostigd heb met de verkoop van Stampin' Up! En behalve deze verzameling heb ik ook heel veel geleerd van het demonstratrice zijn en heb ik ontzettend veel mensen leren kennen, waarvan er enkele ook echt vriendinnen zijn geworden.
Ik ben nog altijd op zoek naar enthousiaste mensen die mijn team zouden willen komen versterken. The sky is the limit en met hard werken kun je écht veel bereiken in dit wereldje. Interesse? Bel of mail me vrijblijvend en ik vertel je er alles over.
Dat was het weer voor vandaag. Een prettig weekend toegewenst en geniet van het mooie weer!
Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...