Pagina's

maandag 7 december 2015

Afhalen nieuwe catalogus | gratis make-and-take | verloting stempelset | laatste bestelling voor kerstVrijdag 11 december 2015 doe ik mijn laatste bestelling voor kerst de deur uit. Wil je nog een pakje voor onder de boom, zorg dan dat je bestelling uiterlijk 10 december bij me binnen is.
Op zaterdag 19 december kunnen alle klanten die het afgelopen half jaar bij mij besteld hebben een gratis lente/zomer catalogus en Sale-A-Bration folder komen afhalen. Tevens organiseer ik dan een gratis make-and-take voor degene die het afgelopen half jaar bij mij besteld hebben. Neem gerust ook een introducee mee als je wilt. Voor vaste klanten mag deze introducee ook gratis deelnemen.Er zijn deze dag 2 make-and-take momenten, te weten om 10.30 en om 13.30 uur. Wil je aan de make-and-take deelnemen dan kun je opgeven via de mail, maar wacht niet te lang, want vol=vol! Aan degene die het afgelopen half jaar niet (meer) bij me besteld hebben betalen vraag ik een bijdrage van € 5 voor de catalogus, Sale-A-Bration folder en make-and-take. Koffie/thee is uiteraard inbegrepen. Maar doe je die dag een bestelling van minimaal € 25, dan zijn ook voor jou de make-and-take en folders gratis!! Collega demonstratrices zijn van deelname uitgesloten.We gaan deze leuke papieren zakdoekjes houder maken.
Heb je geen tijd of zin voor de make-and-take, maar wil je wel een catalogus en Sale-A-Bration folder komen afhalen, dan kan dat natuurlijk ook. Je bent dan welkom op zaterdag 19 december tussen 10.00 en 10.30 uur of tussen 13.00 en 13.30 uur of op afspraak. Gratis voor klanten die het afgelopen half jaar bij me besteld hebben en € 1 voor de rest.
Klanten die het laatste half jaar bij me besteld hebben, maar te ver weg wonen om af te halen of verhinderd zijn kan ik op verzoek en tegen vergoeding van de verzendkosten van € 2,76 een catalogus en SAB-folder toesturen. Indien gewenste, stuur me dan een mailtje met daarin je naam en adres(!), dan stuur ik ze vanaf 18 december op. Doe je nog een bestelling voor 11 december 2015, dan krijg je de folders automatisch en gratis meegestuurd bij je bestelling.De catalogus en SAB-folder komen 5 januari online.
En tot slot nog een leuk extratje; op zondag 20 december verloot ik deze leuke kerst-stempelset t.w.v. € 25 onder degene die de make-and-take bij me volgen en/of tussen nu en 20 december nog een bestelling bij me plaatsen.
.
Iedereen die de make-and-take volgt krijgt een lootje en iedereen die een bestelling plaatst krijgt een lootje. Doe je allebei, dan krijg je 2 lootjes, dus dubbel zo veel kans!!

 

Heb je nog vragen, laat het met weten.Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...