Pagina's

donderdag 18 februari 2016

Nieuwe Sale-A-Bration items & Weekly DealsZo beste kijkbuiskinderen, beeldschermdames, vandaag is de eerste dag van de rest van mijn leven en vanaf nu ga ik me nergens meer druk om maken!{fijn, dat is er uit}
Vanaf nu doe ik alleen nog maar wat ik leuk vind (uitzonderingen daargelaten) en wie het leuk vind mag daarvan meegenieten. Daarom stond ik vanmorgen al om 09.00 uur appelflappen te bakken, niet omdat ik bezoek kreeg, maar gewoon omdat ik er zin in had. En dat het bladerdeeg al een jaar over de datum was, daar maak ik me ook maar niet druk om.Wat ik o.a. leuk vind zijn de 3 nieuwe Sale-A-Bration producten van Stampin' Up! Heb je ze al gezien?

3 rolletjes Metalic Glitter Tape....

De stempelset Party Pants, waarvan de ballon perfect in de nieuwste Ballonnen pons past....


En de Pedal Pusher stempelset... Istie niet über-schattig? Let bij deze set vooral ook de details; het schattige mandje met stokbrood, hartjes en bloemetjes en de vogeltjes. En wat dacht je van het vlaggetje voor achterop?


Net als voor de overige SAB-artikelen geldt: bij elke € 60 aan bestellingen mag je een gratis product uitkiezen. Let wel; zo lang de voorraad strekt, dus wacht niet tot het einde van de Sale-A-Bration, want dan kan je wel eens achter het net vissen. En over leuke dingen gesproken....Wat dacht je van de Weekly Deals van deze week? Mijn favorieten zijn het veelzijdige Envelope Punch Board (nu € 17,25) en de Confetti Punch (nu € 20,25), maar ook de Tags en Framelits dies (nu € 24,75 voor 13 dies) zijn erg leuk om bijv. als cadeaulabeltjes te gebruiken. De Petite Petals mogen er ook wezen, maar let wel, deze aanbieding is op hout.

Mocht er iets voor je gading bij zitten laat het me z.s.m. weten. Morgen (vrijdag 19-2) klokslag 18.00 uur doe ik een verzamelbestelling.Fijne dag nog, ik ga een appelflapje proeven!N.b. mocht ik morgen geen blogbericht plaatsen, dan was het bladerdeeg waarschijnlijk toch niet goed meer.....6 opmerkingen:

Sarah zei

Zo leuk om te lezen !
Genieten moeten we elke dag doen met wat dan ook . Ik maakte lekker veel rommel vandaag : ik maakte 1 grote kaart en 3 in wording .
En nu op weg naar een oudergesprek en zit ik op de bus te bloggen .
Met glimlach lees ik jouw tekstje !! Blij ben ik met de weekly deals ! Groetjes Sarah

Marlies zei

Zo is het Margriet, elke dag valt er wel wat te genieten! Zoals gisteren, toen ik in de tas met SU-producten een lief cadeautje vond... Dankjewel!!!
Lieve groetjes, Marlies

Miranda V zei

*Glimlacht* Ik ben zo blij dat jij ook blogt!

Colien zei

En.... alles nog steeds oké? Zo, nee... tja, dat krijg je ervan ;-) Zo, ja.... neem nog een flapje! :-)
grtz.Colien

Helga zei

Hai Margriet,


Wat een leuke blogspot, groot gelijk, doen waar je zin in hebt. Bedankt voor de hartelijke ontvangst vanmiddag, ben thuis gelijk begonnen met PL.Gr. Helga

Annette Koolmees zei

En ? Alles goed gegaan na het genieten van je appelflap of dichtbij de wc hebben moeten blijven....(lol).
Fijn dat je je leven weer oppakt, ben benieuwd wat je allemaal weer gaat beleven dus tot gauw !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...