Pagina's

maandag 22 augustus 2016

Jar of Love | Planner | TypemachineSuperleuk istie, de Jar of Love stempelset + bijpassende dies. Ik maakte er een heleboel kleine potjes mee om weg te geven. Het idee had ik van mijn collega Jolan Meurs, die het weer van iemand anders had. En ik gaf er op mijn beurt weer mijn eigen draai aan en zo blijven we elkaar inspireren.Ook maakte ik nog wat zwart/wit versies. Iets minder zomers, maar zéker net zo leuk.De 'hi' komt uit de stempelset die bij de Oh Happy Day Card Kit hoort (blz. 6 jaarcatalogus). De 'pil' voorop het potje is een voorverpakt pepermuntje, welke ik vastplakte met dubbelzijdige tape.Ik sta nog heerlijk in de relax-stand deze week. We zijn niet meer op vakantie geweest deze zomer en ook niet van plan om nog te gaan. Met het mooie weer in het vooruitzicht genieten we er gewoon in Nederland van. En tussen het luieren en relaxen door werk ik nog een beetje en bereid me voor op het seizoen dat komen gaat. Ik heb weer heel veel leuke dingen om naar uit te kijken! (-: Ik heb zelfs al wat kerst- en Halloween creaties gemaakt met producten uit de nieuwe najaarscatalogus. Ik en me goed voorbereiden, het moet niet gekker worden. (-;Als onderdeel van de vakantie-modus reden ik en mijn hobby-maatje Marie-Claire afgelopen zaterdag naar Scrapdelight. We wilden graag allebei een planner-maar-dan-andersWat dat anders dan precies moest zijn dat wisten we nog niet..... Na zo'n 2 uur in de winkel te hebben geneusd, getwijfeld, gedubd, gedraald, gewikt en alle voor- en nadelen tegen elkaar afgewogen, maakten we eindelijk ieder een keuze.  Marie-Claire is er al aan begonnen en dat beloofd vast weer veel moois. Mijn wit met gouden stippen omslag ligt nog in de doos, maar ook dat gaat vast goed komen.Op de terugweg pikten we nog even een oude typemachine op die ik eerder gekocht had. Wat ik daar dan weer mee moet weet ik nog niet, maar wat ik wel weet is dat we helemaal heppie thuis kwamen! (-:

 
Nou, dat was het weer voor vandaag. Morgen ga ik de hele dag een workshop 'Filmen en monteren met je smartfoon' volgen, ook leuk. En a.s. woensdag plaats ik weer een bestelling bij Stampin' Up! Wil je mee bestellen, stuur me dan een mailtje. Vergeet ook niet om je Bonus Day Coupon(s) in te leveren, als je dat nog niet hebt gedaan.Leuk dat je (weer) langs kwam en tot een volgende keer. xxx
3 opmerkingen:

Sarah zei

Bezig bijtje ben jij!
Leuk je potjes en pepermuntjes!

Ruth zei

Wonderful idea!!!
Greetings from Ruth

martina's kaartjes zei

heel erg leuk gemaakt zo ! superzzz !
ik heb in mijn klas ook nog steeds 2 oude (moderne) typmachines staan, kan het ook niet over m'n hart krijgen ze weg te doen... Ze staan er goed =)
veel plezier met al je anere plannen !
grtjs, martina
x
heb de voorverpakte pepermuntjes ook al ergens anders gezien, maar vind ze nergens in de winkel, kan je me een tip geven waar ik ze kan kopen ? bedankt !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...