Pagina's

maandag 5 juni 2017

Op een mooie Pinksterdag....Maakte ik deze layout voor in mijn planner-die-geen-planner-is.Het was zo'n leuke, fijne dag geweest dat ik hem moest vastleggen. Mijn planner-die-geen-planner-is begint inmiddels al aardig gevuld te raken. Ik vind het dan ook een heel fijn maatje om in te werken.Voor de journaling haalde ik mijn ouderwetse typemachine eens uit de koffer.

Leuk om weer eens een keer te doen, maar ik miste de delete-knop wel! Het is even uitproberen hoe de tekst het beste uitkomt. Dan is een computer echt wel een stuk handiger. En helaas staat er nu nog een typefout in de Clarle's naam. )-:
Maar goed, de kakofonie van de typemachine heeft toch ook wel iets hoor. De geur van het typelint, het indraaien en rechtzetten van het papier, het mechanische geratel bij het tikken van de letters, het rats-geluid als je de regelhaak omhaalt en wat dacht je van 'ting' het belletje als de regel vol is? Het belletje! Hoe nostalgisch is dat? (-:Oude vervlogen tijden.... Zo heb ik een 33 jaar geleden mijn type-diploma gehaald. Op de MAVO, twee extra uren les in de week aan het einde van de lesdag. Het moest van mijn ouders. Oh wat had ik er een hekel aan. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb er nu nog altijd plezier van en snel typen kan ik als de beste.Maar goed, jullie kwamen voor die layout toch? Hier de gehele pagina.Ik was geïnspireerd door de advertenties van de Libelle Zomerweek van dit jaar en ponste diverse cirkels uit Stampin' Up! card stock. De tekst stempelde ik in Wisteria Wonder met het Labeler Alphabet. Het is dus maar een hele simpele layout.

A.s. donderdag 8 juni ga ik weer bestellen. Wil je iets mee bestellen, dat kan door een simpel mailtje te sturen.Leuk dat je langs kwam en nog een hele fijne 2e Pinksterdag toegewenst.

7 opmerkingen:

Jantine zei

Wat een leuke, vrolijke lay-out!
En de nostalgie van de type-machine...:-D ook ik moest verplicht op typeles van mijn ouders, maar inderdaad, daar heb ik wel gemak van!
Groetjes
Jantine

Clarle van der Lugt zei

Wat een prachtige lay-out en mijn naam verkeerd schrijven dat is je bij deze vergeven😂😜
Groetjes Clärle

Je@net zei

Erg leuke en vrolijke pagina, Margriet!

rosa Mädchen zei

What a beautiful layout. Like the circles and the colors.
Groetjes Babs

Colien zei

Toffe lay-out, lekker vrolijk! Ja, ook ik heb nog steeds profijt van de enorm vervelende typlessen die ik in de 6e klas heb gevolgd.... En sinds mijn vader met pensioen is, zijn mijn ouders flink aan het opruimen. En wat denk je....daar vonden ze die oude typemachine en die staat nu hier. Via internet een nieuw lintje besteld, dus zodra dat binnen is, ga ik ook genieten van nostalgische geurtjes, geluidjes en gevoel.
grtz.Colien

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Superleuk! Waar de inspiratie vandaan kan komen, dat is pas leuk!

Nancy Soetaert zei

Geen idee of mijn vader onze oude olinetti nog heeft. Het had toch wel iets he!
toffe layout!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...