Pagina's

maandag 25 juni 2018

Rond of vierkant | laatste verzamelbestelling


Dat was de vraag op mijn Creatieve Facebook pagina n.a.v. deze foto.

Ik turfde de reacties en de meningen waren mooi verdeeld. Degene die voor beiden kozen, telde ik niet mee. Daarnaast kozen 23 mensen voor rond en 20 voor vierkant. Altijd leuk om te weten.
Ik maakte een boel ronde, omdat ik er een (voorverpakt) pepermuntje achterop plakte om uit te delen. Rond matchte mooier met het ronde pepermuntje, vond ik. Bestaan er trouwens vierkante pepermuntjes?Voor het vierkantje had ik ook een bestemming. Namelijk dit doosje.


Het doosje maakten we op de teamdag bij mijn up-upline Tanja. Ik moest er alleen nog iets opplakken.Vanmiddag om 18.00 uur plaats ik mijn laatste verzamelbestelling voor mijn vakantie. Deze bestelling wordt nog afgewerkt zoals je van me gewend bent. Wil je nog mee bestellen, (bijv. die leuke Little Elephant bundle?) laat het dan z.s.m. weten.


Deze laatste dagen van juni en in de maand juli kan er wel besteld worden, maar worden bestellingen rechtstreeks door Stampin' Up! met UPS bij jouw thuis bezorgd. In augustus is alles weer normaal en kan er ook weer afgehaald worden.Fijne dag toegewenst!

Margriet


4 opmerkingen:

Ellen zei

Zowel rond als vierkant een enig kaartje! Vierkante pepermuntjes? Geen idee!

Je@net zei

Leuk geworden, Margriet.
Vierkante pepermuntjes? Dan denk ik meteen aan die pepermuntkussentjes. Lekker ;o)

Nicole Parmentier zei

Lief, lief, lief, zowel vierkant als rond maar als ik moet kiezen... rond! (en nee, niet vanwege dat pepermuntje!)

Margriet Tournier zei

Test 1-2-3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...