Pagina's

dinsdag 14 mei 2019

Paper Pumpkin éénmalig verkrijgbaar | 60% korting op blik met inhoudDe echte Stampin’ Up! liefhebbers hebben het me al zo vaak gevraagd. ‘Waarom kunnen wij geen Paper Pumpkin bestellen?’ Welnu, vanaf morgen heb je de kans. De Hugs from Shelli Paper Pumpkin Kit is namelijk ook in Nederland verkrijgbaar vanaf 15 mei, maar zolang de voorraad strekt. Dus als je in het bezit wilt komen, geef het dan z.s.m. aan me door.
Inhoud van de kit:
- een exclusieve stempelset
- kleine inkt spot
- papier en materiaal om 12 kaarten te maken (3 kaarten x 4 verschillende designs)
- 12 bijpassende enveloppen
- dimensionals en embellishments voor 12 kaarten
Coördinerende kleuren zijn: Crumb Cake, Early Espresso, Old Olive, Petal Pink, Pool Party, Pretty Peacock, Soft Suede, and Very Vanilla.
Alles is voorgesneden en klaar om mee te werken. Ideaal om mee op vakantie te nemen bijvoorbeeld.
Aanbevolen clearblock: D. (Niet ingesloten)
Prijs € 26
Klik hieronder op het filmpje om een idee te krijgen wat er in zit.
Het is altijd een verrassing wat er precies in een Paper Pumpkin zit, ook voor ons demonstratrices. Op het moment dat de eerste demo's hun kit ontvangen zullen er ongetwijfeld snel filmpjes van de inhoud online verschijnen. Speciaal voor deze kit plaats ik een bestelling op woensdag 15 mei om 09.00 uur. Wil je mee bestellen, laat het dan op tijd weten
Dan wil ik jullie nog graag attenderen op een geweldige aanbieding die momenteel in de ‘Clearance Rack’ (uitverkoop rek) op de Stampin’ Up! site staat. Deze Christmas Traditions Punch Box is afgeprijsd van € 54 naar slechts € 21,60. Dat is maar liefst 60% korting!
Wat zit er in het mooie kerstblik:
- label pons
- 6 delige stempelset
- 2 mini inkt spots (call me clover + real red)
- platte clearblockDit is echt een super aanbieding voor zoveel mooie spullen!

Enne... niet vergeten: Verzending binnen NL bij bestelling vanaf € 50 in de maand mei gratis bij mij.Groetjes en een fijne dag.
 
Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...