Pagina's

zondag 1 september 2019

Waar ik blij van word? | Introductie HostesscodeNog maar 3 nachtjes slapen tot de komst van de nieuwe najaarscatalogus. That makes me smile en maakt me blij. Jouw ook? Vanaf woensdag ook is deze nieuwe appel/pompoen pons verkrijgbaar. Als bundle samen met de stempelset met 10% korting. Bij elkaar komen ze dan op € 42,25. Stuur een mailtje als je wilt mee bestellen.  Wacht niet te lang want ik vermoed dat de pons hard zal gaan. 


Dan nog iets anders waar ik ook heel blij van word:


Introductie Hostess CodeTijden veranderen en ook ik moet met mijn tijd mee gaan. Andere demo's deden het al en vanaf 1 september 2019 ga ook ik een Hostess Code invoeren.


De Hostess Code van september 2019 is:  BWA6EKKZGratis cadeau september bij een ONLINE bestelling vanaf € 75 IN MIJN WEBSHOP:Basic Pattern Decorative Masks


Wat houdt het in?

- Het principe is als volgt; webshop-bestellers delen samen de Stampin' Rewards die je van Stampin' Up! bij een grotere bestelling krijgt.

- Indien je zélf in mijn webwinkel voor een bedrag van minimaal € 75 bestelt en daarbij bovenstaande hostess code gebruikt, dan krijg je in oktober een setje Basic Pattern Decorative Masks thuis gestuurd.

- Je krijgt dit cadeau dus alleen als je zelf online in mijn webshop bestelt én de hostess code gebruikt.


- Gebruik deze code alleen voor je bestellingen tot € 200. Bestel je voor € 200 of meer, gebruik dan geen code want dan heb je zelf recht op 10% (of meer) Stampin' Rewards.

- Je bestelling wordt rechtstreeks vanuit Stampin' Up! Duitsland met UPS bij jouw thuis bezorgd.

- De bezorgtijd is in de regel 3-5 werkdagen, uitzonderingen daargelaten.

- Verzendkosten zijn standaard € 5,95, ongeacht de hoogte van je bestelling.

- Betaling in de webwinkel kan vooralsnog alleen met een creditcard. In de toekomst zal hier verandering in komen. Het gebruik van een pre-paid credit card is mogelijk.

- De hostess code is geldig tot de laatste dag van de betreffende maand 23.30 uur. Daarna sluit ik de order en bestel ik de cadeautjes voor alle deelnemers. Deze worden bij mij thuis bezorgd en ik zal ze in de 2e week van de nieuwe maand met een leuk bedankkaartje naar je toesturen. De verzendkosten hiervan neem ik voor mijn rekening.

- Bestelde je voor minder dan € 75 in mijn webshop, dan krijg je ook een bedankkaartje maar dan met een kleiner cadeautje.

- Klik het vinkje bij No Contact niet aan, want anders kan ik je adres niet zien.

- Maximaal 1 geschenk per maand.

- Let op: mijn spaarsysteem is niet geldig bij een bestelling in mijn webwinkel.

- Heb je vragen, laat het me weten. Ik help je graag.Groetjes en een fijne zondag nog!

Margriet

2 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

helemaal leuk is deze geworden
grtjs, martina

Annemarie en Merit zei

Wat een leuk kaartje Margriet, super gedaan zo!

Groetjes, Merit en Annemarie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...