Pagina's

maandag 2 december 2019

Dressed to Impress tasje en kaart met tutorial | Uitverkoop | Hostess Code DecemberHoi hoi,Vandaag is onze dochter jarig. 24 wordt ze al. Waar blijft de tijd?Uiteraard maakte ik een kaartje voor haar met de aller-, allernieuwste set Dressed to Impress. Ivy is schoonheidsspecialiste dus dit past helemaal in haar straatje.


 
Ook maakte ik nog een bijpassend tasje met deze bundel voor het cadeautje.
 

Op mijn YouTube kanaal heb ik een filmpje geplaatst hoe ik het tasje precies heb gemaakt en welke (nieuwe) producten ik heb gebruikt.


Wil je niks van mijn filmpjes missen? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal. Ik zou het hartstikke leuk vinden om ook daar meer volgers te krijgen, zodat ik beter vindbaar wordt.


Uitverkoop

Dinsdag 3 december begint de uitverkoop. We krijgen pas morgenochtend precies te horen wat wel en wat niet is afgeprijsd en hoe hoog de korting is. Dat ligt helemaal aan de hoogte van de voorraad. Als Stampin' Up! van iets nog veel in voorraad heeft dan zal de korting hoger zijn, dan wanneer iets al bijna op is.Morgenmiddag om 16.00 uur plaats ik een extra bestelling. Wil je mee bestellen laat het dan s.v.p. z.s.m. weten. Graag zo compleet mogelijk met de artikelnummers. Mijn moeder wordt morgen namelijk 90 en wij hebben morgenmiddag feest. Ik ben dus slecht bereikbaar, maar wil wél een bestelling de deur uit doen. Als kleine zelfstandige kan ik het me niet veroorloven om bij de aanvang van de Sale vrij te nemen. (-;A.s. vrijdagmiddag om 16.00 uur plaats ik nog een verzamelbestelling. En natuurlijk kun je ook tussendoor bij me bestellen. Als je apart bestelt zijn de verzendkosten standaard € 5,95.Hostess Code December

Daarnaast kan je natuurlijk 24/7 online bestellen in mijn webwinkel. Gebruik daarbij alsjeblieft de Hostess Code van december:

EACM7UEU


Bestel je voor meer dan € 100 online en gebruik je de code dan krijg je in januari een gratis Simply Shammy thuis gestuurd. Een super handige tool om je stempels mee schoon te maken. Bestel je voor minder maar gebruik je wel de Hostess Code dan kun je zeker ook wat leuks op de deurmat verwachten.


Let op! Bestel je online voor meer dan € 200 gebruik dan geen code, want dan krijg je zelf 10% rewards.Leuk dat je weer langs kwam en graag tot de volgende keer.Groetjes,
Margriet2 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

Super leuke kaart voor je dochter, nog van harte gefeliciteerd.
dat tasje ziet er ook geweldig uit.

liefs Annemarie en Merit

Nicole Parmentier zei

Proficiat met je dochter, wat een leuke set is dit, zeker voor een schoonheidsspecialiste maar ik denk dat heel veel meisjes hier blij van worden!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...