Pagina's

maandag 6 januari 2020

Reorganisatie Bij Margriet | extra cadeau bij Honey Bee bundel | heel veel inspiratiePersbericht

 

Reorganisatie Bij Margriet i.v.m. b(l)ijvend gezoem. 

 


 


Voor de start van Sale-a-Bration waren er wat extra werkbijen ingehuurd. Sindsdien heerst er een bij-zonder nare sfeer. Er zijn veel te veel bijen in de korf, ze bij-ten elkaar. Middels een bij-tijds aangekondigde reorganisatie zullen alle bij-baantjes binnenkort creatief weggewerkt worden. Op deze manier kan men zonder nare bij-smaak toch nog een bij-drage leveren in het bedrijf. Ook komt er op deze manier geen bij in de bij-stand. Een prettige bij-komstigheid dus. Na de reorganisatie zal er nog één bij-dehante stagiaire, Noppes genaamd, (die regelmatig bij-gestuurd en bij-geschoold moet worden) en de koninginnebij overblijven.Uiteraard wordt u bij-gepraat over de creatieve vorderingen, incl. foto’s en bij-schriften.


Zoals bovenstaande bij. Deze had i.v.m. de reorganisatie overplaatsing aangevraagd én gekregen. Graag feliciteren wij deze bij met haar nieuwe werkplek. (-;Maar serieus, met het Golden Honey Specialty DSP kun je natuurlijk kaartjes voor elke gelegenheid maken. Wat dacht je van een kaartje voor een nieuwe woning bijvoorbeeld?Je kunt dit papier als GRATIS geschenk uitkiezen bij een bestelling vanaf € 60.Onderstaande bij, eentje uit de top van de organisatie, is inmiddels ook overgeplaatst. Hij heeft een belangrijke rol gekregen. En wel op een rol Black/Silver 6,4 mm Striped Metalic Ribbon t.w.v. € 8,50.


Deze rol lint mét decoratie krijg je van mij cadeau als je deze week de Honey Bee Bundle bij mij bestelt.

 
 Deze aanbieding is geldig tot vrijdag 10-1-2020 16.00 uur.
Stampin' Up! Honey Bee Bundle € 49,50

 
En dan nog een kaartje ter inspiratie en reorganisatie van de bijenkorf. Onderstaande bij stuurde ik op verjaardagsvisite.


Nog veel meer bijen werden weg reorganiseert. Hoe? Volg me op Social Media en mijn Blog. Stay tuned!Op alle kaartjes werden overigens teksten uit de nieuwe Label Me Bold stempelset gebruikt. Deze stempelset gaat ongetwijfeld één van mijn meest gebruikte stempelsets in the history of my Stampin' Up! carière worden.Stampin' Up! Label Me Bold € 21Bestel hem samen met de Honey Bee bundel en je zit al aan het bedrag voor het gratis papier.Ik wens je een bij-zonder fijne dag. Wil je bestellen, wacht niet te lang. Voor de SAB geschenken geldt OP=OP en ik verwacht dat dit papier het einde van de SAB niet gaat halen.Groetjes,
Margriet

1 opmerking:

Annemarie en Merit zei

Wat een super BIJzonder mens bij je toch, hoe verzin je het allemaal!!!
Het papier is geweldig evenals de stempels en mallen...maar de Label me Bold staat hier ook op 1...
Liefs Annemarie en Merit

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...