Pagina's

vrijdag 14 november 2008

Blabla

Ik heb m'n ouwe laptoppie voor de dag gehaald en daarmee kan ik ook berichtjes typen. Handig is het niet, want de N en de E van mijn toetsenbord blijven constant haperen. Bovendien zit ik in een helemaal verkeerde houding, wat weer niet goed is voor mijn arm. Als ik meer tijd heb, dan ga ik een nieuw blog beginnen, want achter m'n eigen computertje zit ik toch het lekkerst!


Nou, wat is er gebeurd de afgelopen weken? Niet zo heel veel bijzonders eigenlijk. Ik ben een keer met Jorg naar de training van PSV geweest. Er was echt heel weinig publiek, dus Jorg kon zonder problemen met alle spelers op de foto en heeft van iedereen een handtekening kunnen scoren.


Daarna is mijn kleine manneke flink ziek geworden en heeft hij maar liefst 5 dagen op de bank gelegen..... Wat zijn ze dan zielig hè!? En wat was ik blij dat ik een Stay At Home Mother ben geworden. Heerlijk om (bijna) niets te hoeven regelen en gewoon zelf thuis bij je zieke kind te kunnen zijn! Na 5 dagen had ik het wel gehad hoor. Was blij dat het weekend werd en dat Frank me af kon lossen. Nooit geweten ook dat een spel Monopolie zoooooooo lang kon duren!Gelukkig is hij weer helemaal opgeknapt!

Ook ben ik voor het eerst naar Paper and Pictures in Doorn geweest. Wat een leuke winkel!! Ik heb er flink ingeslagen en ga er zeker weten vaker terug.
Ondertussen heb ik eigenlijk niet veel gescrapt. Geloof dat ik serieus last heb van een creatieve dip! En dat terwijl ik tijd genoeg heb om te freubelen. Dus mocht er iemand veel inspiratie hebben(en geen tijd) stuur me dan gerust wat inspiratie toe!


Wel heb ik met wat restjes papier nog deze simpele beterschapskaartjes gemaakt;En een notitieboekje voor bij de kaart voor een lieve buurvrouw die in het ziekenhuis ligt, zodat ze de dingen die ze niet moet vergeten voor het thuisfront op kan schrijven.Verder heb ik ook nog een layout en een kerstkaartje gemaakt, maar die staan nog niet op de foto. Die houden jullie van me tegoed.

Tot slot ben ik 'getagged' door Alice. De antwoorden ga ik in mijn volgende post geven. Moet nu rennen om Jorg van het voetbalveld op te halen!

Fijn weekend allemaal.

1 opmerking:

Je@net zei

Ach gossie, hopelijk is je kleine manneke weer helemaal opgeknapt!!
Wat een gave foto's bij PSV, dat wordt weer scrappen!!
Je aankopen zijn toppie en je kaartjes en notitieblok helemaal leuk!!
Fijn weekend!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...