Pagina's

zondag 23 november 2008

Lots to show

Deze layout heb ik al een aantal weken geleden gemaakt. Ben er nog steeds niet tevreden over, maar ja.....soms zit het mee en soms zit het tegen.....zullen we maar zeggen.

Daarna heb ik uuuuuren op deze layout zitten zwoegen........poehé, wat een zware bevalling.....en nog vind ik het niets......Het papier (We R Memory Keepers) op zich is hartstikke mooi, maar ik kan er niet mee overweg...Daarom heb ik er voor de volgende layout maar een schets bijgezocht op Pagemaps. Dat werkt altijd prettig als je even (of lang) geen inspiratie hebt:

In dit is het resultaat:En deze schets vond ik op de site van zeer talentvolle Janine Langer


En dit is wat ik er van heb gemaakt:


En wat natuurlijk altijd goed is om inspiratie op te doen is te gaan (kerst)croppen bij De Creatie! Deze kaartjes heb ik vrijdagochtend gemaakt:


Na afloop v.d. crop heeft De Sint me verwend met een grote doos Derwent Colorsoft potloden! Joehoe! Dank u Sinterklaasje! Hiermee heb ik vanochtend dit stempelafdrukje ingekleurd (valt nog niet mee, maar oefening baart kunst) en een kaartje gemaakt met wat restjes. Je zou bijna per-ongeluk-expres een verjaardag vergeten om dit kaartje te kunnen versturen, toch?

Nou, dat was het voor vandaag. Wij zitten hier met smart te wachten op een sneeuwstorm, maar het wil nog niet echt vlotten. Ik heb me al warm aangekleed, de snowboats zijn uit het stof, de slee is geölied(?), de batterijen van mijn fotocamera opgeladen, de chocomelk staat klaar om opgewarmd te worden, so Let it snow, Let it snow, Let it snow!!

Fijne zondag allemaal!

3 opmerkingen:

Alice zei

Hoi Margriet,

Wat heb je weer een leuke werkstukjes gemaakt. Je kerstkaartjes zijn ook erg leuk. (Hier) In het noorden ook nog geen sneeuw te zien.... afwachten maar.

Groeten Alice

Stampidoe@gmail.com zei

Hoi margriet ben je lootjs ana het bekijken en van het 2de kan je daar de foto`s nog vanaf halen een matje eronder in ene andere kleur en dan misschine wat rechter opplakken misschien dat je rr dan meer kijk op krijgt (waar bemoei ik me mee he)verder zijn je lootjes heel mooi en je kaartjes helemaal super mag ik er ene paar van liften zo simple maar zo geweldig
groetjes yvon

anja curvers zei

Wauw Margriet wat een hoop to show, leuke lootjes en helemaal geweldige kaartjes.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...