Pagina's

zondag 26 december 2010

Lichtjesroute

Ik vind het het leukst om te scrappen over alledaagse dingen en gebeurtenissen uit ons leven. Dingen waarvan de kinderen later, als wij oud of misschien wel overleden zijn, nog zeggen "O ja, weet je nog....". Dat is waar het wat mij betreft bij scrappen om gaat. Eén zo'n gebeurtenis is het rijden van de Lichtjesroute.


Elk jaar op 18 september worden de lampen van de Lichtjesroute in Eindhoven ontstoken. Dit ter herinnering aan de bevrijding van Eindhoven op 18 september 1944.De laatste 11 jaar is deze route door ons gereden, met als hoogtepunt de "Smurfenvijver". Toen de kids nog klein waren, mochten ze om de beurt voor in de auto, compleet met chips en cola...


Een mooie traditie!Waar dit jaar met 1 gevorderde en 1 beginnende puber waarschijnlijk een einde aan is gekomen....{snik}
6 opmerkingen:

Marianne Schut zei

Hai Margriet, inderdaad een mooie traditie en super dat jij dit nu vast hebt gelegd voor het nageslacht! Liefs Marianne

Judith zei

Jammer, dat aan zulke leuke dingen ook een eind komt, he?!
Gelukkig hebben jullie foto's, die je op jouw creatieve manier mooi kunt bewaren!
Groetjes van Judith

Johanna zei

Leuk zeg, die lampjes van het papier passen natuurlijk super bij dit thema!
Groetjes, Johanna

Monique zei

Inderdaad Margriet, dit soort dingen scrappen is het leukst! Jammer dat aan deze traditie weer een einde gekomen is, maar gelukkig hebben we de foto's nog! Erg leuke layout weer!

Marie-claire zei

Wat een mooie Lo, wij hebben de lichtjesroute nog nooit helemaal gereden, denk dat we dat volgend jaar toch maar eens moeten doen voordat ze hier ook die leeftijd bereiken en niet meer mee willen, hahaha!

Groetjes Marie-Claire

Liesbeth zei

Hele mooie layout weer Margriet! Leuke journaling... Gelukkig heb je de herinneringen en foto's nog..
groetjes Liesbeth

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...