Pagina's

woensdag 22 januari 2014

Birthday

Hoi, hoi,Al lang niets meer geschreven. Even pas op de plaats en dat voelt GOED. Wel nog een heleboel dingen gemaakt en een paar workshops gegeven. Maar dat kan ik dan weer niet laten zien, omdat ik het concept nog vaker wil gebruiken..... Daarnaast ook nog swaps voor mijn teamdagje a.s. zaterdag bij mij thuis. Maar ook die moeten natuurlijk nog even geheim blijven, anders is de verrassing eraf. (-;Dus vandaag dan maar een kaartje dat ik nog heb staan. Ik hoop dat jullie daar ook tevreden mee zijn.
Gemaakt met een nieuwe stempel uit de Sale-A-Bration folder die de 28e van start gaat. Alle Stampin' Up! blogs staan er vol van, dus volgens mij weten jullie er al alles over.Toch nog maar even in het kort een uitleg, want als goed demonstratrice moet ik jullie natuurlijk goed op de hoogte houden..... (-; De Sale-a-Bration is een actieperiode van 28-1 t/m 31-3, waarbij je voor elke € 60 die je koopt een gratis actieproduct uit de speciale Sale-A-Bration actiefolder mag kiezen. Je moet daarbij denken aan een stempelset, pons, pak papier, embossingfolder etc. etc. Ik heb de folders en ook de meeste producten al in mijn bezit (ja, dat is één van de vele voordeeltjes van het demonstratrice zijn) en er staan HEULE leuke dingen in!
 

 
Daarnaast krijgen nieuwe demonstratrices die tijdens deze periode instappen € 20 meer in hun starterspakket. Je betaalt dan € 129 voor het pakket en mag voor € 195 uitkiezen. Ik bedenk me ineens dat ik vorig jaar ook tijdens de SAB ben ingestapt en wat het mij allemaal niet heeft gebracht...... Dus denk je er al langer over om demo te worden, dan is dat misschien wel HET moment om in te stappen. Ik zou je graag in mijn team verwelkomen. Vragen? Je weet me te vinden en ik bijt niet!In het geval je een party geeft en er wordt voor meer dan € 350 verkocht dan mag je tijdens de SAB ook nog eens voor € 35 extra gratis uitkiezen. Dus in plaats van voor € 55 mag je dan voor € 90 uitkiezen. Dit geldt uiteraard ook als je geen party geeft, maar wel een bestelling plaatst van meer dan € 350.  Misschien kun je eens kijken of je samen met een groepje vriendinnen samen een bestelling kunt plaatsen, om zodoende ook dit extra voordeel mee te pikken. Een party boeken kan natuurlijk ook.
 
Ik heb inmiddels de voorjaarscatalogus al binnen, dus als je het leuk vindt om te zien wat voor nieuws er 28-1 allemaal op de markt komt en wat er bij de SAB te krijgen is, kom dan gerust langs voor een exemplaar of stuur me een mailtje en ik stuur hem tegen de vergoeding van de verzendkosten (€ 2,56) naar je toe. 
Dan nog even terug naar mijn kaart. Hij is gemaakt met de Thinlits Die en een stempel uit de SAB. Deze stempel heb ik ingekleurd met Markers. De grote cupcake komt uit de stempelset Create a Cupcake. Dat was het weer voor vandaag. Later meer.De groeten.
4 opmerkingen:

Marianne Schut zei

Hai Margriet, gaaf kaartje weer hoor, erg leuk dit model! Enne ben wel heel benieuwd naar de swaps die je gemaakt hebt hoor! Samantha is er ook al zo druk mee geweest, hihi! Heel veel plezier voor jou en het hele team gewenst zaterdag! Liefs Marianne

Ingrid Reyners zei

Wat een leuk kaartje, ik ben helemaal weg van dit modelletje. Ik wacht vol spanning af wat je ons nog allemaal gaat laten zien. Veel plezier voor jouw en je team gewenst zaterdag. Geniet er van. Groetjes, Ingrid.

Marlies zei

Mooi kaartje Margriet! En als je nog geen foto kunt plaatsen, misschien wel een 'sneak peak'-detailfotootje om de nieuwsgierigheid te vergroten....??? En mijn nieuwe snijmachientje van Stampin Up!, gekocht bij een zeer aardige demonstratrice uit Veldhoven, bevalt mij uitstekend, snijdt ook mooi recht!!!!! Liefs, Marlies

Helen zei

Gaaf kaartje; hier ook even rustig aan ;-)
Zie je gauw, Groetjes Helen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...