Pagina's

zondag 16 november 2014

KerstkaartEigenlijk hanteer ik het principe dat er geen kerstversiering het huis inkomt zolang de Sint nog in het land is.
 Maar ja, commercieel gezien is het natuurlijk niet handig als ik pas na 5 december begin met het promoten van de kerstartikelen van Stampin' Up! Ha, heb ik toch nog iets opgestoken tijdens mijn (overigens totaal verkeer gekozen) opleiding commerciële economie zo'n 30 jaar geleden.....Dus soms moet je principes een week of drie aan de kant zetten om een hoger liggend doel te bereiken. (-;
Bij deze daarom een eerste kerstcreatie uit een serie van..............(we zullen zien)


De boompjes zijn gestempeld met de Festival of Trees stempelset en uitgeponst met de bijpassende kerstboompons. De bergjes op de kaart heb ik gewoon uit de hand geknipt. De gestippelde achtergrond is een verknipte kaart uit de Hip Hip Hooray kit en de sterretjes ponste ik uit zilver glitterpapier (ook van SU) met een ponsje uit het Itty Bitty Accents punch pack. De kleuren die ik gebruikte zijn Cherry Cobbler en Garden Green.In een bundle kost deze supermooie (photopolymer) set € 33,75, maar ze zijn ook los verkrijgbaar voor resp. €18,95 (stempels) + € 20,95 (pons).
Ik zeg, goed gereedschap is het halve werk. 
 

5 opmerkingen:

Miranda V zei

Ja, leuk! De boompjes zijn zo leuk, mooi met de leuke kraftachtergrond. Ik heb voor ZieZo Knutsels in augustus al zitten freubelen voor een kerstkaart... dat klopte echt niet! En ik heb ook als regel: eerst Sinterklaas, dan de kerst. Maar... ik heb gister een leuke ster gekocht als decoratie voor in huis. Eigenlijk alvast voor de kerst, maar gelukkig kunnen sterren aaaaaaltijd! 't is maar waar je ze mee combineert natuurlijk! ;-)

Ingrid Reyners zei

Ik ga mijn huis in principe ook niet versieren voordat de Sint is geweest. Maar kerstkaarten maken doe ik het hele jaar door, ik moet er niet aan denken nu nog te moeten beginnen, en commercieel gezien is het ook niet handig. Je kaartje is weer erg leuk geworden, maar dat kan ook niet anders met zo'n mooi gereedschap, afgelopen vrijdag had ik het al live kunnen bewonderen. Het was een leuke dag. Groetjes, Ingrid.

Je@net zei

Jaaa, ze zijn leuk! Heb deze set ook in bestelling, alleen laat de pons helaas lang op zich wachten. Ik hoop dat het deze week binnen is!

Monique zei

Ben blij dat jij je principes even opzij hebt gezet. Ik kan nog wel wat inspiratie gebruiken voor de kerstkaarten. Deze is erg leuk, benieuwd wat je nog meer hebt. :)

Helen zei

Wat een prachtig kaartje. Groetjes Helen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...