Pagina's

zaterdag 29 november 2014

Swaps Stampin' Up! bijeenkomst NulandGisteren hadden we weer een leuke bijeenkomst van Stampin' Up! in Nuland en natuurlijk 'moest' daar weer geswapt (=geruild) worden.Op de site van Barb had ik wel zóiets leuks voorbij zien komen; dát moest het worden. Zonder er bij na te denken kocht ik 50 waxinelichtjes bij de Aldi en met frisse moed ging ik aan de slag..... Echter.......
3 swapjes verder....stond het huilen me nader dan het lachen.
Had ik er nog 47 te gaan.
{oef}


 


Hoe dan ook, de kaarsjes waren gekocht, het begin was gemaakt en opgeven komt NIET in mijn woordenboek voor. Dus heb ik hulptroepen ingeschakeld in de vorm van lieve klant Elly, en samen hebben we er in ieder geval een stuk of 30 afgemaakt.
De sjawltjes zijn gehaakt met Thick Bakers Twine van SU, het mondje en de oogjes zijn blanke pareltjes die 1 voor 1 met een permanente zwarte stift zijn gekleurd.


 

Alle 'pootjes' aan de onderkant van het lichtje heb ik afgeknipt met een tangetje. Daarna is de onderkant afgewerkt met een scalloped rondje met daaruit weer een rondje gestanst zodat je het schakelaartje kan aan/uitzetten. Dit rondje is er met 3-d foampjes opgeplakt. Nog een wijze raad; wel even goed kijken waar je die foampjes plakt, want anders krijg je je tekst er weer niet op de juiste plaats onder geschoven.  
De muts is gemaakt met 2 formaten ovaal-ponsen. Het hartje op de muts is uit de uilenpons en voor het 'gebreide' effect gebruikte ik de Argyle embossing folder. Alles van SU natuurlijk.Voor de complete beschrijving verwijs ik je verder graag naar het blog van Barb.Het leuke is dat ik nog een aantal van deze collector items over heb voor bij de klantenbestellingen te doen.
Enne......Icy is er ook nog in een meisjes-versie, wie wil die nu niet?
Uiteindelijk was ik heel blij met mijn swaps. Ik denk maar zo; "het duurt effe, maar dan hedde ok wa!"
Maar wat een ongelofelijke domoor ben ik toch. Een ezel is er werkelijk niks bij. Ik -in mijn jeugdige enthousiasme- was dus weer totaal onbezonnen ergens aan begonnen. Hoe vaak moet ik me nog stoten?
Van de andere kant; dit-ben-ik, spontaan, enthousiast, gedreven, gemotiveerd en bevlogen. Moet ik dat wel willen veranderen? Dat is Margriet. En zeg nou zelf; zo'n ezeltje ziet er toch best schattig uit?


754516ac54d4f1bed34713f992693e1b_medium.
foto van internet
Maar voor degene die ze zelf ook in grote hoeveelheden wil gaan maken, zou ik wel willen zeggen....
Bezint eer ge begint! (-;
Amen.17 opmerkingen:

Wendy Spruijt zei

Wat zijn ze gaaf !
En niet veranderen hoor hihihihi.......
Je maakt er iedere keer weer iets schitterends van !

Miranda V zei

Ooooh Margriet, wat een werk! Je ziet gewoon aan alles dat het een hele klus is geweest en dan ook weer in zulke aantallen... gek dat je bent. ;-) Maar het is wel helemaal waar: het kost wat (tijd/geduld), maar je HEBT dan ook wat. Ik vind ze FANTASTISCH!

Liesbet zei

Magriet, Wat mooi!! Er steekt wel veel tijd in maar het is weer elke keer iets bijzonder!!! groetjes Liesbet

Je@net zei

Oooooh....wat een klus moet dat geweest zijn, Margriet.
Maar wat zijn ze gaaf geworden! Echt super mooi gedaan en alle moeite meer dan waard. Wat een complimenten zal je die dag gehad hebben! TOP!

anja curvers zei

Wat een werk weer maar wat ontzettend gaaf.

Marianne Schut zei

Wauw Margriet, jij bent weer helemaal los gegaan, hihi! Oke het kost wat tijd maar dan heb je ook wat! Enne...vooral lekker Margriet blijven hoor en niet veranderen! Dikke kus, Marianne

Judith zei

Gaaf zijn ze!!!
Beetje jammer van het zweet op je rug en de bijna gevloeide tranen... maar hier heb je vast indruk mee gemaakt, kan niet anders!

trudelmj zei

So cute! Congrats, Margriet!

José zei

Wat een SUper gave swap had je gemaakt. Ik heb je wel gezien in Nuland, maar zag je niet swappen. Nu ik lees dat je nog over hebt had ik zeker met je geswapt, want wat ziet het er leuk uit zeg!
Groetjes,
José

Mary zei

Wat heb je je weer een boel werk (én stress) op je hals gehaald!! Maar zoals je zelf zegt, dan heb je ook wat!!
Jeetje, ze zijn echt ongelooflijk gaaf!
Enne.....wat betreft dat ezeltje.......ik zou jouw toch meer in de categorie van 'een zeer optimistische duizendpoot' willen plaatsen!
Fijne zondag, groet Mary

Sabine zei

Het is wel een fantastische swap! Hij is geweldig gemaakt, en ben je dan echt de enige die zich regelmatig vergist in de tijd dat het kost om het te maken? Liefs Sabine

Stamping & Paper Crafting with Ingrid zei

Een heel werkje, maar ze zijn ook wel supergaaf!
Groetjes Ingrid

Ingrid Heijnen zei

Ontzettend leuk margriet! Ik had graag met je willen swappen..
Groetjes ingrid

Mandy Buckens zei

Ze zijn echt heel leuk Margriet, ik ga ze nu toch echt ook maken...alleen niet in een grote hoeveelheid! Wat een werk zeg, maar ze zijn te leuk om niet te maken. Groetjes Mandy

Cornelie zei

Jeeeeeeeetje wat een klus!!! En dat voor een swap. Maar hoe cool is dit! Ziet er super uit! Maar een beetje gek ben je wel...hihi

Jacqueline DH zei

Wat een geweldig verhaal weer en je swap is echt te gek!

groetjes
Jacqueline

Erna Logtenberg zei

Hé Margriet! Via pinterest kwam ik op jouw blog (vanwege deze super cute sneeuwmannetjes!) Wat een leuk blog heb je, ga je gelijk volgen hoor! Lieve groetjes Erna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...