Pagina's

donderdag 12 februari 2015

Valentijn


Gisterenmiddag was ik me aan het voorbereiden op de Stampin' Up! avond met maar liefst 10 personen.
Papiertjes op maat snijden, extra voorbeeldkaartjes maken, pakketjes maken en natuurlijk, zoals het inmiddels traditie is geworden, workshopzakjes bestempelen. Het is veel werk, maar het staat zo gezellig op tafel, dus ik blijf het voorlopig nog maar doen.Nu leek het me wel leuk het deze keer  in Valentijnsthema te doen. Dus zo gezegd zo gedaan.....
Perpetual Birthday + Painted Petals Stampin' Up!
En al stempelend zag ik in een keer een leuk Valentijnskaartje voor me. Maar dáár had ik natuurlijk helemaal geen tijd voor. Geen tijd en heel veel inspiratie; dat zijn de dikste vrienden tegenwoordig.....Tegen beter weten in heb ik toch het creatieve licht gevolgd. Het kaartje dat ik in mijn hoofd had moest er gewoon uit. Ik kon er geen weerstand tegen bieden. Dus de boel de boel gelaten en even snel dat wat in mijn hoofd zat in elkaar geflanst. En het was liefde op het eerste gezicht.
 Ik blijf me elke keer opnieuw verbazen over het feit dat als ik zeeën van tijd heb er heel weinig uit mijn handen komt en hoe drukker ik het heb, hoe makkelijker het lijkt te gaan.... Niet alleen op creatief gebied, maar ook in mijn dagelijkse leven.Eigenlijk ben ik wel heel benieuwd of er meer mensen zijn die daar 'last' van hebben? En ervaar jij dat als last of zie je het juist als een zegen?

4 opmerkingen:

Miranda V zei

Je zakjes en kaart zijn super leuk. Ik heb altijd inspiratie, of het nu rustig of druk is. Het zit hem bij mij in het uitwerken er van. Ik presteer beter als ik de tijd heb en alles op mijn gemak / tempo kan doen. Weinig tijd en dingen moeten... dan gaat het bij mij niet zo soepel. ;-)

Colien zei

Oh, zoooo herkenbaar! Moet bekennen dat ik 'onder druk' zoveel meer presteer als wanneer ik het rustig aan zou kunnen doen... Mijn huis is ook binnen een half uur voordat ik visite krijg opgeruimd, terwijl ik op mijn vrije (niet school=werk dag) van hot naar her loop en eigenlijk niks doe...
Maar mooie zakjes en kaartjes, zwart met rood blijft een mooie combi!
grtz.Colien

Ingrid Heijnen zei

Hoi Margriet,

Wat een leuk idee deze zakjes! Welk formaat zijn deze?

Groetjes Ingrid

Unknown zei

Heel herkenbaar. Heb nu zeeën van tijd, wil heel graag stampin uppen, maar er komt niets uit mijn handen. Ggrrrr. Maar je werkjes zijn, zoals gewoonlijk, weer schitterend.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...