Pagina's

dinsdag 3 februari 2015

Zoveel te vertellen......+ swaps + workshops


Hallo lieve mensen,


Ooooooh ik heb zoveel te vertellen. Over mijn teamdag en hoe fantastisch mijn reis naar de Leadership conferentie in Florida was. Ik weet gewoon niet waar te beginnen.Ben je bevriend met me op Facebook of volg je mijn Creatieve Facebookpagina dan heb je vast al heel veel foto's voorbij zien komen. Ik doe mijn uiterste best om z.s.m. ook hier het een en ander te te laten zien en vertellen, maar eerst moet ik achterstallig werk inhalen en mijn gezin weer wat aandacht geven.Wel kan ik alvast mijn swaps voor de USA laten zien, met speciale dank aan Elly die me met de productie geholpen heeft.

Dan heb ik een tweetal nieuwe workshops gepland:
   


Kennismaking Stampin' Up! mini-workshop

Op zaterdag 7 maart van 13.00 tot 15.00 uur organiseer ik speciaal voor mensen die graag kennis willen maken met de producten van Stampin’ Up! een mini-workshopje mij thuis in Veldhoven. Ik leg dan uit hoe Stampin’ Up! werkt, we gaan 2 kaartjes maken en je bent in de gelegenheid de producten van Stampin’ Up! in het echt te bekijken, te ruiken, te voelen, uit te proberen en vragen te stellen. Mocht je na afloop iets willen bestellen dan kan dat uiteraard, maar is niet verplicht. De kosten voor deze middag zijn € 5 p.p. en dat is incl. koffie/thee en iets lekkers en de voorjaarscatalogus. Er is plek voor maximaal 7 personen, dus geef je snel op per mail want vol=vol.Verjaardagskalender workshop

Op zaterdag 21 maart van 13.00 tot 15.00 uur gaan we de Perpetual Birthday Calendar maken. Elke deelneemster krijgt de Perpetual Birthday Calender Project Kit van blz 17 van de voorjaarscatalogus. De benodigde stempels en inkt mogen jullie van mij gebruiken. De kosten voor deze middag zijn € 24,- p.p. en dat is incl. de hiervoor genoemde Kit, koffie/thee en iets lekkers en de voorjaarscatalogus. Neem je een vriendin mee naar de workshop die nog nooit eerder bij mij geweest is of besteld heeft, dan betaal JIJ slechts € 18,95 voor deze middag (de prijs van de kit). Voor deze middag is er plek voor 7 personen, dus geef je snel op per mail. Opgeven kan uiterlijk tot 13 maart i.v.m. het bestellen van de kits.
  


Leuk dat je langs kwam en hopelijk tot snel. xxx


1 opmerking:

Miranda V zei

Ik ben héél benieuwd naar al je verhalen en foto's! Je swapjes waren iig erg leuk, lachen zo een pakje Hollands broodbeleg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...