Pagina's

woensdag 25 maart 2015

Cadeautasje pimpen + aanbieding Envelope Punch Board
Vandaag wil ik laten zien hoe je van een 'simpel zwart papieren tasje' met weinig materiaal toch iets bijzonders kunt maken.De spetters emboste ik met Versamark inkt en wit embossingpoeder. De tekst Bedankt komt uit de stempelset K.J.E.G. en het zwart/wit gestreepte papiertje uit het papierblokje Stacked With Love. De grote vlinder stanste ik uit met een die uit de Butterflies set. Deze Butterfly Thinlits Dies is zo mega populair dat ie helemaal uitverkocht is en daarom voorlopig niet te bestellen. Ik hoop dat ie snel weer terugkomt.
Nog maar minder dan een week te gaan en dan is de Sale-A-Bration weer over. Tja, aan alle goeie dingen komt een end. Ik doe nog 2 bestellingen weg tijdens te SAB, te weten 27 en 31 maart. Dus wil je nog in aanmerking komen voor een gratis cadeau, wacht dan niet meer te lang.
Onderstaand de Weekly Deals die geldig zijn t/m 31 maart. Misschien zit er iets voor je bij? Het Envelope Punch Board kost deze week € 17,21 i.p.v. € 22,95. Je kunt er behalve enveloppen ook hele leuke doosjes mee maken.
Wil je iets bestellen, laat het me maar weten!


4 opmerkingen:

Maartje zei

Chique!

Ilse zei

Heel leuk die zakjes ! van een gewoon zakje naar een kunstwerkje op zich.
Groetjes
Ilse

Sarah zei

Dat is een mooi zakje geworden !
Liefs ☆ Sarah ☆

Marianne Schut zei

Leuk tasje Margriet, zo simpel maar zo mooi! Liefs Marianne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...