Pagina's

donderdag 29 oktober 2015

Bij Margriet op de KreaDoe


Gisteren vertrok ik in alle vroegte richting Utrecht voor de Kreadoe.
 


Ik nam de trein van 06.50 uur en degene die mij een beetje kennen weten dat dat zo ongeveer in the middle of the night voor me is.De trein had wat vertraging, maar dat was niet erg want zodoende kwam ik ongeveer tegelijkertijd op Utrecht Centraal aan als mijn college Janneke de Jong, die nog veel vroeger al uit Nij Beets (Friesland) vertrokken was. Samen gingen we eerst een bakkie doen bij de Starbuks waarna we naar de Jaarbushallen wandelden.
Bij de Jaarbeurs aangekomen hebben we eerst wat handen geschud en onze workshoptafels klaar gemaakt. Gelukkig had ik thuis al alles goed voorbereid en op maat gesneden (met dank aan DH Frank voor het stanzen van 80 cirkels en merry's).


Er waren 5 Stampin' Up! demonstratrice aanwezig op het workshopplein van Stampin' Up! en ieder had een eigen (gratis) make-and-take bedacht en voorbereid. Ik vond het een heel leuk concept zo en ik heb zelfs mensen gezien die bij alle 5 de tafels zijn aangeschoven.
 


Het was een drukte van jewelste en alle tafels waren eigenlijk doorlopend bezet. We hadden amper de tijd om te gaan eten of naar het toilet te gaan. Maar dat was niet erg, want het was oh zo gezellig! Iedereen die aanschoof was enthousiast over de producten van Stampin' Up!, maar dat had ik ook niet anders verwacht natuurlijk! Nu maar hopen dat we er ook nog wat klantjes aan overhouden.
 


En behalve een workshop volgen kwamen er ook nog heel veel mensen spontaan aangehuppeld en een handje schudden. Bekenden, onbekenden, klanten, collega demonstratrices en teamgenoten. Echt SUperleuk en oh wat heb ik moeten lachen om die huppeltjes!! (Ik zit er gewoon nog van te smilen terwijl ik dit typ.) Ik had nooit verwacht dat er zoveel mensen het 1. gelezen hadden en 2. het ook nog zouden doen. Wat zou de wereld er anders uit zien als we allemaal zo vrolijk hupppelend door het leven zouden gaan.......!!!Nu moet ik eens gaan bedenken wat ik al deze mensen ga toesturen, want de snailmail (envelopje met leuke, creatieve inhoud) hebben ze toch echt wel verdiend. Even geduld please.Oh ja, en dan willen jullie natuurlijk nog het kaartje zien dat je bij mij kon maken. Tadaaaaa:
Ik vind het zelf echt een hele mooie, stijlvolle kerstkaart. In het echt schittert en glittert ie nog mooier. Onderstaand de producten die ik heb gebruikt.Zo en dan ga ik nu weer hard aan het werk, want het is een gigantische bende in mijn hobbykamer en ik moet nog veel doen. Over 2 weekjes zit ik al weer in Brussel voor OnStage (de vernieuwde Conferentie) en daar moeten nog swaps voor gemaakt worden. Het idee is er al, de voorbereidingen zijn ook al grotendeels gedaan, nu de afwerking nog.Built for Free Using: My Stampin Blog

6 opmerkingen:

Miranda V zei

Leuk verslag! Dat je kaartje zo leuk is heb ik al op FB verteld. :-) Ik ben heel benieuwd of je swapjes massaproductie-proof zijn. ;-)

kaneeltje zei

Jammer dat ik er niet bij kon zijn en dat je geen huppelfilmpje heb ! Leuk voor jou dat het meer effect had dan je dacht....en aardig van je man dat hij al die cirkels stanstte. Veel plezier met de swap voor Brussel, ben benieuwd wat voor bij-igs je er weer van maakt ! Knutsel ze !

Helen zei

Ik heb weer genoten van je verhaal, je kaartje is een bjoetie. Toevallig heb ik gisteren wat puin geruimd in mijn hobbyhoek want ook ik moet nodig aan de slag al heb ik iets meer tijd dan jij. Succes met de swaps boor brussel. Tot gauw Helen

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Ha Ha, ik had het inderdaad wel verwacht dat mensen zouden gaan huppelen, geweldig, en ook erg leuk om te doen en om te zien natuurlijk, je wordt er zo blij van. Ik ga me volgende week eens op swaps gooien, ik moet nog beginnen, ik heb wel een idee nu nog alles in goede banen gaan leiden en gaan maken....Ben benieuwd, ik ga je in Brussel vast wel tegen komen...Groetjes, Ingrid.

Sarah zei

Leuk verslag ! Wat is er in Brussel juist te doen ?
Ik ben zo benieuwd wanneer SU ! Naar ons landje komt . Leuke kaart. Liefs Sarah

Jantine zei

Het was een eer om de eerste huppelaar te zijn :-) en heel gezellig bij de SU workshops.
Die van jou heb ik overgeslagen, omdat ik het kaartje al op een workshop bij jou gemaakt had, maar daar is het kaartje niet minder leuk om, natuurlijk!
Veel succes met je volgende project!
Groetjes
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...