Pagina's

zondag 26 maart 2017

Pretty Pocket Card Kit Anders
Dank je wel voor jullie lieve reacties op mijn vorige blogberichtjes. Ik ga proberen deze week weer een rondje langs jullie blogs te maken om te zien wat jullie allemaal weer gemaakt hebben.Vandaag een foto van hetgeen ik met de Pretty Pocket Card Kit uit de Sale-A-Bration folder gemaakt heb. Eerlijk is eerlijk, de kit viel me een beetje tegen toen ik hem ontving. Het was alleen een kwestie van stickers plakken. Dat is dan misschien wel lekker makkelijk, maar leuk vind ik het niet. Doe mij maar wat meer uitdaging. Dus heb ik er wat anders van gemaakt:


En zo had Stampin' Up! hem bedacht:
Foto van internetDe kit is nog steeds te kiezen bij een bestelling vanaf € 60, net als de vele andere gratis geschenken. De kaarten zijn een leuke basis voor het maken van iets anders. Dinsdag de 28e en vrijdag de 31e  doe ik mijn laatste SAB-bestellingen.
Voor nu bedankt voor het langskomen en een hele fijne, zonnige eerste lente-week toegewenst.
3 opmerkingen:

Joke de Wit zei

Mooi Margriet.Gr.Joke

Ellen zei

Anders is niet altijd beter, maar in dit geval duidelijk wel ;-)

Maria V zei

Die van jou vind ik leuker, maar dat kan ook door de kleurencombinatie komen. Drie kleurtjes zijn zo lekker vrolijk. Inderdaad alleen een beetje plakken is niet leuk. Heb ik ook eens gehad met de boekjes van Studiolight. Tóch een eigen draai aangeven is toch meer vor ' ons' ;).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...