Pagina's

woensdag 15 maart 2017

Meer of minder Nederlandse stempels?

De hogere opkomst is ook Bij Margriets Stem(pel)bureau te merken. Er staat al de hele middag een lange rij voor het bureau. De grote vraag tijdens deze verkiezingen is of we méér of minder Nederlandse Stempels willen? Bij voorzichtige peilingen lijkt het er op dat de PVMNS (Partij Voor Meer Nederlandse Stempels) hoge ogen gaat gooien. 
Mevrouw Kip probeert er als de kippen bij te zijn en meneer Schaap nog over te halen op de PVMNS te stemmen. Want je weet het hè, als er één schaap over de dam is.... Of Mopper Smurf genoeg geduld heeft om in de lange rij te blijven staan betwijfel ik. Ik hoop van wel, want zijn stem zou zomaar het verschil kunnen gaan uitmaken. 
Het Stem(pel)bureau sluit vanavond om 21.00 uur. Donderdag 6 april zal in Amsterdam tijdens OnStage de uitslag bekend worden gemaakt. Hoeveel Nederlandse stempelsets denk jij dat er zullen komen?
 

5 opmerkingen:

Ellen zei

Geweldig, jouw stem(pel)bureau!

Jantine zei

Voor dat stempelbureau wil ik ook wel in de rij staan :-)
En natuurlijk "meer meer meer" :-D
Groetjes,
Jantine

Stampin'time by Janny zei

wat een leuke post, ik wil ook wel voor meer stemmen op de Nederlandse stempels hoor!

Nancy Soetaert zei

SUperleuk!

Colien zei

Ik heb me rot gezocht en het enorme papier in het stemhokje wel 6 x omgedraaid, maar helaas kon ik de partij niet vinden.... Werd nog wel zo enthousiast van jouw stem(pel)bureau....
Over 4 jaar maar weer?
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...