Pagina's

vrijdag 19 april 2019

Fijne paasdagenHalliehallootjes,Allereerst sorry voor het feit dat ik zo lang niet meer geblogd heb. Het lukt me gewoonweg niet om 3 Social Media kanalen bij te houden en eerlijk gezegd vind ik het ook wel eens fijn om niet aan mijn telefoon of laptop te zitten.Ik zal proberen de boel nog in te halen, maar beloof niks. (-; Wil je zeker niks missen van alle nieuwtjes en creaties die ik maak, volg me dan op mijn Creatieve Facebook Pagina of Instagram. Daar plaats ik zo goed als alles wat ik maak.Maar deze worteltjes wil ik jullie zo vlak voor Pasen toch niet onthouden.
Ik zocht al het oranje Stampin' Up! papier wat ik in huis had bij elkaar en maakte er een boel swapjes mee voor bij een teamontbijt. Helaas staan ze niet allemaal op de foto, maar zo heb je toch een idee.
Het patroontje en de beschrijving kun je hier vinden. De stempelset die ik gebruikte heet A Good Day en is nog verkrijgbaar zolang te voorraad strekt. In april bestel ik elke vrijdag om 16.00 uur.Rest mij iedereen hele fijne paasdagen toe te wensen. Geniet van het mooie weer, dat ga ik ook doen!Groetjes,
Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...