Pagina's

maandag 1 april 2019

Kaart in lente-stijl | nieuwe opties Samen Delen | paasslinger


Hey, hallo en goedemorgen.Wat is het heerlijk lente-weer geweest afgelopen weekend hè. Ik heb heel hard in de tuin gewerkt en vandaag ga ik nog het laatste stukje doen. Dan kalken en mesten, want morgen wordt er regen voorspeld.Zo'n mooi voorjaarsweer vraagt natuurlijk om een mooi voorjaarskaartje.Ik maakte deze kaart met de Bunch of Blossoms stempelset en bijpassende Blossom Builder pons en kleurde de bloem in met Stampin' Blends. Ik ben echt super blij met het resultaat. Dat heb je ooit hè? De gebruikte materialen zijn uiteraard bij mij te bestellen.


Ondertussen dat ik dit blogbericht aan het schrijven ben, staat mijn Silhouette hier naast me flink te rammelen en kraken. Ik kreeg namelijk zoveel bestellingen voor paasslingers binnen, dat ik er moet bij maken.Dat betekent weer heel veel haasjes snijden en paper verwisselen. Ik moet de Silhouette goed in de gaten houden, want het komt regelmatig voor dat het papier iets loslaat, waardoor het snijden niet meer loopt zoals het moet. De hazen komen dan met een geamputeerd onderbeen of half oor in de prullenbak terecht. Hartstikke sonde van het dure papier natuurlijk. Mijn oren zijn dan ook gespitst op elk verdacht geluid, terwijl ik dit stukje schrijf.
Vind je trouwens ook niet dat deze foto perféct bij die kaart van hierboven past?

https://www.bijmargriet.com/p/designpapier-samen-delen.html

 

Tot slot wil ik jullie er nog op attent maken dat ik een aantal nieuwe 'shares' aan mijn Samen Delen Pagina heb toegevoegd. Wil je meedoen met een share stuur me dan een mailtje met de gewenste producten. Dat was het weer voor vandaag. Leuk dat je langskwam en een fijne dag toegewenst. Geniet van het mooie weer!Groetjes,
Margriet

 

5 opmerkingen:

Jantine zei

Ach gut, geamputeerde pootjes en oortjes, wat sneu. En dan nog in de prullenbak belanden ook.
Je kaart is prachtig. Dat rose steekt mooi af tegen het zwart en wit!
Groetjes
Jantine

Je@net zei

Super leuke kaart, Margriet!

kaneeltje zei

Zou het kunnen dat ik jouw haasjesslinger tegenkwam op Creative Life ( weet alleen niet meer bij wie)?

Annemarie en Merit zei

Gave kaart!!
En succes met je konijnenplaag...

liefs Annemarie en Merit

manon's kaartenhoekje zei

Hoi Margriet, ik vind deze kaart zo gaafff, maar ik weet niet welke maten jij hebt gebruikt zou ik dat ook mogen weten van je?

Groetjes Manon

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...