Pagina's

woensdag 14 december 2016

Falling in Love verjaardag layoutDecember feestmaand, dat geldt echt voor mijn familie. Want behalve de gewone feestdagen hebben wij ook nog een heleboel verjaardagen in december en hebben we zowat elke dag gebak. Volgens mijn weegschaal zijn de feestdagen dan ook al voorbij..... (-; Ik zal je de details besparen, maar neem maar van me aan dat het waar is.

Dussssz, 3 december was mijn moedertje voor de 87e keer aan de beurt om haar verjaardag te vieren. Ze heeft onlangs nog een paar weken in het ziekenhuis geleden en het zag er toen allemaal niet zo best uit, maar ze is inmiddels weer een heel end opgeknapt. We waren dan ook extra blij dat we haar verjaardag mochten vieren en zelf heeft ze er ook van kunnen genieten. En dat heb ik natuurlijk even voor het nageslacht vastgelegd....
Het nieuwe Falling In Love Designer Series Paper uit de voorjaarscatalogus (verkrijgbaar vanaf 4-1) paste qua kleur en design perfect bij de foto van moeder met haar gekregen rozentaart.
De vlinder uit de Butterfly Basics Stempelset stempelde ik met de 'babydoekjes techniek' en de navullingen Crumb Cake, Blushing Bride en Cherry Cobbler op Whisper White en stanste deze met de Butterflies Thinlits Dies uit.
De cijfers 87 stempelde ik met de Number of Years set en stanste deze vervolgens met de bijpassende Large Numbers Framelits Dies uit. De Happy Birthday Banner en tekst stempelde ik met de Birthday Banners set. Ik knipte hem uit, omdat ik even vergeten was dat er ook Framelits bij hoorde.  Tja, dat heb je wel eens hè..... Alle embelishments zijn dit keer ook van Stampin' Up!Al met al ben ik dik tevreden over deze layout, die eigenlijk in no-time in elkaar viel. Het leek wel een speed-scrap. Alle kleuren pasten zo mooi bij elkaar en de rozentaart en mede hierdoor wist ik precies de sfeer te vangen die bij een 87e verjaardag past.Leuk dat je weer langs kwam en tot een volgende keer.En oh ja, de kans bestaat dat ik einde van de week nog een extra bestelling de deur uit doe. Wil je mee bestellen laat het weten. 

4 opmerkingen:

Sabine zei

Hele mooie LO! Prachtige foto en geweldig gescrapt. Liefs Sabine

Ankie vd Polder zei

Wow, wat prachtig Margriet. Ik maak zelf nooit lay outs maar deze is echt super. Dit zou mij wel een skunnen inspireren. Groetjes, Ankie

Unknown zei

Super mooi!

Sarah zei

Mooi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...