Pagina's

dinsdag 20 december 2016

Van-alles-en-nog-wat-creatiefsVandaag weer een inhaalslag om Social Media bij te houden. Ik maak ook veel te veel dingen om te laten zien. ((-;Allereerst een kaartje voor vrienden die 25 jaar getrouwd zijn. Ik was geïnspireerd door een kaart van ZoKris. Het hartje is van de Sunshine Wishes Dies en de grote cijfers van de Large Numbers Framelits. De namen heb ik gestempeld met het Labeler Alphabet.
Dan een kerstkaart in de niet-traditionele kerst kleurtjes Soft Sky en Basic Black. De stempelset die ik gebruikte is Forever Evergreen.
Stijlvol een kerstkadootje inpakken dat doe je snel met een zwart papiertje, een Merry Tag, een zilveren lintje en een klein kerstballetje. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. Het zit hem in de details.
En zie je dit mooie doosje al op de kersttafel staan? Op elke bordje één bijvoorbeeld? Hoe chique is dat? Het is gemaakt met de nieuwste Stampin' Up! Window Box Thinlits Dies, verkrijgbaar vanaf 4-1-2017 als de voorjaarscatalogus uitkomt. Ik heb als demonstratrice het geluk dat ik hem al kon pre-orderen. Eén van de redenen waarom het zo leuk is om demo te zijn! 

En tot slot ben ik bezig geweest met het versturen van de voorjaarscatalogi en Sale-A-Bration folders.
Echte post (en een papieren catalogus) blijft leuker! Ben jij al klant bij me en wil je nog graag een voorjaarscatalogus ontvangen, laat het weten via een mailtje en ik stuur hem zsm naar je toe. Ook als je nog geen klant bent, maar wel geïnteresseerd bent in de producten van Stampin' Up! stuur ik je graag een exemplaar. Heb je echter zelf al een demonstratrice, ben dan sportief en vraag er eentje bij je eigen demo aan. Dat is wel zo eerlijk.
Leuk dat je weer langs kwam. Ik ga snel verder met het maken van nog meer leuks.
Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...