Pagina's

donderdag 22 december 2016

Laatste kerstkaart en bestelling van 2016Goedemorgen deze morgen,Het jaar nadert zijn einde, nog maar 3 nachtjes slapen en dan is het kerst, Chris Rea is Driving Home For Christmas, al sinds 1988........ Hopelijk heeft hij inmiddels een navigatiesysteem en gaat hij het dit jaar eindelijk halen. (-;Ik vind het eerlijk gezegd ook wel welletjes geweest en ben aan vakantie toe. 2016 was een zeer bewogen jaar en zelfs de laatste week van het jaar gebeurd er nog van alles in Huize B. Vandaag de laatste kerstkaart voor 2016 op mijn blog en morgen de laatste bestelling van 2016 de deur uit. Wil je nog iets mee bestellen uit de najaarscatalogus laat het dan weten!
Stempelset: Forever EvergreenIk zag dat ik nog een aantal snipperdagen had staan en 'mijn baas' vond het goed als ik deze van 24 december t/m 1 januari opneem. Ik zal vast nog wel wat bloggen en een berichtje op Facebook plaatsen, maar verder neem ik écht vakantie tussen Kerst en Nieuw. Maandag 2 januari 2017 sta ik weer geheel tot uw beschikking voor alle Stampin' Up! vragen. Woensdag 4 januari gaat de eerste Sale-A-Bration bestelling de deur uit met voor elke € 60 aan bestellingen een gratis SAB cadeau. (((-: Wil je de 4e mee bestellen geef me dan gerust alvast je lijstje door, zodat ik alles netjes en op tijd kan verzorgen.
Voor degene die er wellicht al vaker over dachten om demonstratrice te worden, weet dan dat er tijdens Sale-A-Bration weer een leuke instap-actie is: stel voor € 129 je eigen starterspakket t.w.v. € 175 samen en kies daarbij nog eens 2 extra stempelsets gratis! Je betaalt dus € 129 en kiest voor € 175 aan producten + 2 extra stempelsets. Leuker kunnen we het niet maken toch? Verder geen verplichtingen of addertjes onder het gras. Heb je interesse om bij mij en mijn gezellige team in te stappen, neem dan vrijblijvend contact met me op en ik vertel je er alles over!
Dat was het weer voor vandaag, leuk dat je langs kwam. Morgen ben ik terug met weer een nieuw bericht.
4 opmerkingen:

alma.heijenk@gmail.com zei

leuke laatste kerstkaart, ik wens je fijne dagen toe en een frisse start in 2017.

Ellen zei

Mooie kaart! Geniet van je vakantie!

Sarah zei

Mooi kaartje! Geniet van je snipperdagen!

Margot zei

Wauw! Deze is te gek!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...