Pagina's

dinsdag 6 december 2016

Verjaardag layoutVrijdag was mijn dochter jarig. Ze werd....
21, juist ja. Ongelofelijk wat vliegt de tijd! Dochter-lief wilde graag een foto voor op Social Media. Of ik die even een kon maken? Nou, dat liet ik me geen 2 keer zeggen! Fotoverzoeken zijn tegenwoordig extreem zeldzaam met die opgroeiende kids. (-; En na een lange fotosessie was er dan toch ééntje die er volgens dochter mee door kon....
Maar ik -als trotse moeder- vond ze natuurlijk stuk voor stuk prachtig! En tijdens het maken van de foto's kreeg ik al een beeld van de layout(s) die ik er van ging scrappen. (-; Ik kopieerde in Photoshop 2 kleurenfoto's over elkaar heen. Maakte de bovenste zwart/wit en ging vervolgens op die zwart/wit laag met het digitale gummetje heel voorzichtig de 21 weg gummen. De kleuren van de onderste kleurenfoto laag komen dan weer naar boven. Het is even een precisie werkje, maar wel met een heel leuk resultaat.

Bij Paperissues downloadde ik een frie kut faail gratis snijbestand voor de Silhouette en sneed de leuke cirkels uit. Vervolgens zocht ik van alles bij elkaar om op te plakken. SU en Niet-SU, als het maar leuk is.
Op de layout al een sneak peekie (de pijltjes en het envelopje) van de allernieuwste Love Notes Framelits Dies van Stampin' Up! Deze zijn vanaf 4 januari verkrijgbaar.
Ik moet zeggen dat ik erg heppie ben met de layout en het heeeeeeeerlijk vond om weer eens een keer spontaan te scrappen!En het leuke is.... Ik heb nóg een layout gemaakt. Maar die moet ik nog op de foto zetten.
Denken jullie nog aan de uitverkoop die bij SU gaande is? Er zijn nog steeds superleuke producten tegen kortingen verkrijgbaar. Maandag 12 december doe ik weer een verzamelbestelling weg. Stuur gerust een mailtje als je iets wilt mee bestellen.
5 opmerkingen:

Ellen zei

Gefeliciteerd met je prachtige dochter! Geweldige lay-out!

Helen zei

Nogmaals proficiat met je prachtige dochter. Ik vind je lay-out helemaal het einde. Mooi gedaan met de foto. Liefs, Helen

Sabine zei

Alsnog gefeliciteerd met je dochter! Wat een prachtige LO heb je gemaakt zeg, heel gaaf in deze kleuren Liefs sabine

Sarah zei

Geweldig!! Zo herkenbaar van die foto' s. Ik trek elk jaar op pakjesavond foto' s van de kinderen en een filmpje van de zingende kinderen. De oudste muisde eronder uit. Geen foto van haar. Ik trok er stiekem 1, maar ze had het door en die moest gewist worden. Gelukkig zijn er dagen dat ik wel een fotoshoot mag doen!

Marlies zei

Proficiat met je dochter! Héél erg leuk gefotoshopt en gescrapt. Lieve groetjes, Marlies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...