Pagina's

woensdag 28 december 2016

Kip met highlights
Heb jij wel eens een kip met highlights gezien?
 

Nou, nu dus wel! (-; Als dit geen hippe kip is, dan weet ik het ook niet meer. Ik denk dat ie een goeie kans zou maken op de Plaatselijke Pluimvee Tentoonstelling.
Ik  kleurde mevrouw kip in met de nieuwste kleurpotloden van Stampin' Up! Deze Watercolor Pencils zijn verkrijgbaar vanaf 4 januari 2017 en zitten in een doosje met 13 Stampin' Up! kleuren voor € 19,25. Je kunt ze blenden met een Aqua Painter of een Blender Pen. Gewoon een ouderwets penseeltje kan natuurlijk ook.
De kip is geboren uit de gratis Sale-A-Bration stempelset Hey, Chick. Vraag me niet welke het eerste van de productieband kwam afgerold, de kip of het ei.....
Ik kleurde het ei in ieder geval ook in met de kleurpotloden en blende ze met een Blender Pen. Dat gaat SUper makkelijk, zelfs ik kan nu kleuren. En speciaal voor de stresskippen onder ons; het is heel relaxt om te doen. (-;

6 opmerkingen:

Maria V zei

Hi, hi, geweldig die kip. Het hele kaartje is grappig. Men verzint ook van alles ;)
Top.

Je@net zei

Wat een super coole chick, Margriet.
Heb deze set ook al op mijn lijstje gezet!

Colien zei

SUperleuke, coole chick! Snap dat je er als de kippen bij was om dit leuke setje te gebruiken, 'kip, ik heb je', moet jij gedacht hebben! Helaas is mijn portemonnee leeg, van een kale kip kun je niet plukken...Misschien moet ik es wat spulletjes verkopen die ik niet meer gebruik? Of is dat de kip met de gouden eieren slachten?! Ach, ik zit hier als een kip zonder kop te typen, ga maar eens eten maken! Vanavond nog wel ff wat fröbelen of.... met de kippen op stok?

grtz.Colien

Jantine zei

Heeeel erg leuk, Margriet! Kan haast niet wachten op de Sale-a-bration :-D
Groetjes en alvast een goede jaarwisseling!
Jantine

Ruth zei

I love this funny chicken...
Great!
Hugs, Ruth

Ellen zei

Geweldig, deze hippe kip!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...