Pagina's

maandag 28 januari 2019

Deze stempelset is zo Stinkin' Sweet! | gratis Valentijn pakketjeVan de clean & simple modus schoot het knopje in mijn hoofd dit weekend door naar de labeltjes modus. Ik maakte er een heleboel, want het was ook veel te lang geleden. Ik hou van labels maken, het is heel relaxt om te doen.Dussss...... labeltjes in Valentijnsfeer!Er was wel even twijfel hoe ik het stinkdier moest inkleuren. Eerst vroeg ik Freek Vonk om raad, maar omdat hij wegens ziekte niet bereikbaar is googelde ik maar een foto. Daarna vroeg ik mijn Facebook volgers om advies.


Links gekleurd zoals een stinkdier er echt uitziet en rechts een wat frissere variant. Op Facebook is de stand op het moment van dit schrijven 12 voor links en 21 voor rechts. We beginnen richting basketbal uitslag te gaan. Persoonlijk denk ik toch dat ik voor de rechtse ga. Wat vind jij?Wat de uitslag ook moge zijn, ik plakte ze beiden op mijn labels.


Zijn ze niet Stinkin' Sweet?Ik ben er helemaal verliefd op en dat is ook precies de bedoeling met Valentijn. (-:
De stempelset die ik gebruikte heet Hey Love en is van Stampin' Up! Deze 10-delige stempelset is op cling en kost € 23.


Mocht je hem deze week bij mij bestellen dan heb ik een leuk extra-tje voor. Bij bestelling van deze set voor vrijdag 1-2-2019 16.00 u krijg je van mij dit met liefde gemaakte Valentijnspakketje er gratis bij.


5 velletjes van 6x6" Stampin' Up! Valentijns Designpapier, een leuk Stampin' Up! zakje en een mini-envelopje met label en kleine dingetjes om het bovenstaande label na te maken. Voor vrijdag besteld is in ieder geval nog voor Valentijn in huis. Maar let op. Voor de pakketjes geldt; zolang de voorraad strekt! Ik kan ze niet meer bij bestellen.En nu maar hopen dat Post.nl weer een leuke gratis verzendactie heeft dit jaar!Groetjes,
Margriet

4 opmerkingen:

Happy Earl Grey zei

Die kaartjes zijn werkelijk lief. Groetjes

Mariken zei

Enig zijn ze, helemaal mee eens! Love it!

Je@net zei

Wat zijn ze leuk geworden, Margriet!

Ellen zei

Wat een gave tags zijn het! Ik ben trouwens ook voor rechts.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...