Pagina's

maandag 14 januari 2019

Mijn Stampin' Up! week in vogelvluchtOp andere Social Media kanalen liet ik afgelopen week weer het e.e.a. aan Stampin' Up! voorbeelden zien. Omdat niet iedereen mijn creatieve Facebook of Instagram pagina volgt laat ik je hieronder nogmaals mijn creaties zien.En omdat ik een drukke week tegemoet ga stop ik alles in één blogbericht. Sorry daarvoor.Allereerst 2 vrolijke kaartjes met een tekst uit de set Birthday Cheer van Stampin' Up!


De cupcake (hierboven) en de kauwgommenballenautomaat (hieronder) knipte ik uit het Design Papier How Sweet It Is van Stampin' Up! Dit papier is evt. in kleine setjes van 6x6" bij mij te verkrijgen. Klik hier voor alle info.Die kauwgomballenautomaat bezorgde me een vleugje nostalgie. Ben jij er ook mee opgegroeid? En  zeiden ze tegen jou ook dat je de kauwgomballen niet mocht doorslikken, want dat je dan een kauwgommenballenboom in je buik kreeg? (-;Woensdag mocht ik een Stampin' Up! party op locatie verzorgen. De eerste keer dat ik mijn Craft en Carry tote mee op workshop nam.


Wat kan er veel in! En het fijne is dat de tas niet zo diep is, zodat je niet alles op de bodem hoeft te gaan zoeken.
Deze tas is alleen verkrijgbaar via een starterspakket. Je mag hem vullen voor € 230 aan producten en betaalt voor het hele pakket, incl. tas en 3 stapels met catalogi en folders slechts € 160. Interesse? Ik help je graag!(En in het geval je al weet dat je demo wilt worden bij het gezelligste team van Nederland, dan kun je je hier inschrijven)Als ik een party mag geven dan neem ik altijd een cadeautje voor de gastvrouw mee.


En een aardigheidje voor de gasten.


Deze kaarten maakten we o.a. op de party.


De kaart hierboven is gemaakt met de Hello Cupcake Sale-A-Bration set. Je mag deze set als gratis cadeau uitkiezen bij een bestelling van € 60.De onderstaande kaart maakten we met de Butterfly Duet Punch. Ook gebruikte ik (net als op de voorgaande kaarten) de Rectangle Stitched Framelits Dies. In het geval je die 2 producten tegelijk zou bestellen dan mag je ook weer een gratis SAB-product uitkiezen. Bijvoorbeeld het Botanical Butterfly Design papier, dat ik ook op de kaart gebruikte.


Nou, hopelijk heb ik jullie weer weten te inspireren met al dit moois. En mocht je eens iets van Stampin' Up! willen bestellen dan hoop ik dat je aan me denk. A.s. vrijdag plaats ik weer een verzamelbestelling.Leuk dat je langs kwam en ik wens je een mooie week tegemoet.Liefs,
Margriet

1 opmerking:

Je@net zei

Ziet er allemaal erg mooi uit, Margriet!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...