Pagina's

donderdag 31 januari 2019

Stampin' Up! kadoosje met beschrijving | tutorialHaidiehai,


Onlangs had ik een last minute knutseldate met enkele dames uit mijn team. Natuurlijk kon ik het niet laten om iets voor ze te maken. Dat resulteerde in een klein Stampin' Up! kadoosje met een hoog valentijn-gehalte.


Terwijl ik bezig was met het uitvogelen van de juiste maten plaatste ik een kladje van het ontwerp op mijn creatieve facebookpagina met de vraag 'wie weet er wat hier in komt?'


Nou dat heb ik geweten hoor. Ik heb zo moeten lachen. De oplossingen varieerden van 4 theelichtjes, zakdoekjes, onderzetters, designpapier, handwarmers, chocolade in alle vormen en maten, Jägermeister, een clearblock, paaseitjes etc. etc. Het was wel duidelijk dat er veel mensen niet naar de maten hadden gekeken. (-; Pas nadat ik enkele hints had gegeven, werd het juiste antwoord geraden.Een klein blikje met (baby)crème!


Ja, ja, ik geef het meteen toe. Dat was ook wel erg moeilijk om te raden. Maar ja, als de eerste het meteen goed heeft, is er ook weinig aan hè. Daarbij vond ik het ook wel erg leuk om alle verkeerde antwoorden te lezen, want hierdoor kreeg ik weer heel veel ideeën voor een volgend kadoosje. (-;Nu willen jullie vast weten waar ik die kleine Snoopy blikjes vandaan heb? Ik kocht ze bij een Duitse drogisterij keten (de naam ben ik even kwijt). Schetig hè? Ik weet trouwens zeker dat ik soortgelijke blikjes ook ooit van Nivea bij de Etos in Nederland heb gezien.Mocht je het doosje willen namaken dan heb ik hier de beschrijving / tutorial voor je. Ik snijd en ril alles met de Stampin' Up! snijmachine / trimmer.

  • Neem een stuk cardstock van 9 x 21,4 cm
  • Ril het lange stuk op 6,2 - 7,6 - 13,8 en 15,2 cm
  • Ril het korte stuk links en rechts op 1,4 cm
  • Vouw alle rillijnen
  • Knip de overbodige stukken weg zoals op de tekening
  • Pons of stans een hart uit het onderste vierkant (let op dat je dat in de goede richting doet)
  • Pons of stans een leuk sierrandje aan de flap
  • Plak het doosje in elkaar
  • Versier het naar eigen smaak


Dit is nog een andere versie van het doosje.


En ook een ander blikje.


Ook al zo leuk.


Zo, dat was het weer voor vandaag. Ik hoop dat ik je weer op ideeën heb gebracht en ook lekker aan het knutselen gaat.Mocht je iets van Stampin' Up! willen bestellen, wil je dan aan me denken? Ik plaats vrijdagmiddag weer een verzamelbestelling, dus laat mijn mailbox maar vol stromen. (-;Groetjes,
Margriet

4 opmerkingen:

Sarah zei

Dit is super leuk!
Ik heb hem gepind! Wie weet verschijnen ze wel eens in mijn doosjes- zakjes rubriek op dinsdag. Dan laat ik het zeker weten en plaats ik een link naar jou!

Je@net zei

Wat een super schattige weggevertjes heb je zo gemaakt, Margriet!

Maria V zei

Nou, je zou maar zo'n leuk cadeautje krijgen. Geweldig doosje en die afbeelding maakt het helemaal uniek.
Bedankt voor de uitleg. 🤩

Colien zei

Geweldig, een blikje met Snooopy! Maakt niet uit wat er dan in zit, Snoopy is the best!! :)
En dan ook nog in zwart, ze zijn erg tof!
grtz Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...