Pagina's

donderdag 3 januari 2019

Let's Sale-a-Brate! | catalogi online | nieuwe nederlandse stempelsets | cling stempelsEindelijk is het dan zover. De start van Sale-a-Bration!


Voorjaarscatalogus en Sale-a-Bration folder online

En dat betekent dat ik de voorjaarscatalogus en SAB-folder online mag zetten. Klik op de foto's om naar de PDF te gaan.https://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/2019%20Occasions%20Catalog/20190103_OCC19_en-UK.pdf
https://su-media.s3.amazonaws.com/media/catalogs/Sale-A-Bration%202019/20190103_SAB19-1_en-UK.pdf


Nieuwe Nederlandse stempelsets

Ik ben ook blij dat jullie maar liefst 3 nieuwe Nederlandse stempelsets mag laten zien.


Vlinderdans Art.nr. 149853 18 photopolymer stempels € 25 of 10% korting i.c.m. Vlinderpons

Voorjaarswensen Art.nr. 149850 12 Cling stempels € 30

Door dik en dun. Art.nr. 150066 6 Cling stempels GRATIS te kiezen bij bestelling van € 60In mijn blogbericht van gisteren heb ik al uitgelegd hoe de Sale-a-Bration actie precies werkt. Klik hier voor alle info.


Cling Stamps

Wel moet ik nog even iets vertellen over de nieuwe Cling Stamps die we met ingang van de voorjaarscatalogus hebben bij Stampin' Up!

De Cling stempels zijn eigenlijk precies dezelfde stempels als wat Stampin' Up! voorheen de Clear stempels noemde. Dus de rood, rubberen stempels. Aan de stempel zelf is op zich NIETS veranderd. Alleen de sticker is anders!

Als je voorheen de stickers op je stempels plakte, dan bleven ze vaak niet goed op je clearblock kleven. Ik adviseerde dan ook altijd dit niet te doen. Bij de nieuwe Cling stempels is dat verleden tijd. De stickers die hierbij zitten plakken zo goed dat de stempels absoluut niet meer van je blok vallen. Als je op onderstaande foto klikt dan download je de PDF waarop wordt uitgelegd hoe je de sticker moet plakken.


https://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/EU/2018/Cling/11.01.18_MOUNTFLYER_CLING_ENG.pdfPersoonlijk vind ik dat ze in het begin een beetje 'te goed' plakken. Je moet echt opletten dat je ze in één keer goed opplakt, want vast is ook echt vast. Je kunt ze er niet meer afhalen, zonder je stempel te beschadigen. En als je je stempel met sticker uit je doosje of van je clearblock haalt, moet je ook echt goed oppassen. Je moet dat voorzichtig vanaf één hoekje van je stempel doen. Het gaat het makkelijkste als je je nagel er even onder kunt zetten.

Nu klinkt het allemaal heel moeilijk, maar dat is het niet. Je raakt er snel aan gewend. En hoe meer je je stempels gebruikt, hoe makkelijker dat het gaat. Dat betekent veel stempelen dus! (-;

Mijn advies is om eerst eens een of twee stempeltjes te proberen om te zien wat voor jou het fijnste werkt. Je kunt altijd nog besluiten de stickers er niet op te plakken, dan heb je gewoon dezelfde stempel als vroeger. 


Mocht je bij mij bestellen en je bestelling bij me komen afhalen. Dan laat ik je uiteraard graag zien hoe het werkt.Stempels op hout

Vanaf heden brengt Stampin' Up! geen nieuwe stempels op hout meer op de markt in Europa. De afname van de houten versie was zo gering, dat het niet (meer) rendabel is om deze naar Europa te verschepen. De stempels op hout uit de jaarcatalogus die nog op voorraad zijn blijven gewoon te bestellen. Maar vanaf 1 juni zijn er dus GEEN houten Stampin' Up! stempels meer in Europa te verkrijgbaar. We hebben dan alleen nog Cling en Photopolymer stempels.Bestellen

Vrijdag 4 januari om 16.00 uur plaats ik mijn eerste SAB bestelling. Wil je iets mee bestellen laat het op tijd weten, zodat ook de betaling op tijd binnen kan zijn. Geef je lijstje het liefst via de mail door.Kleine pakketjes papier

Zoals jullie inmiddels van me gewend zijn kun je ook deze catalogus weer kleine pakketjes Design Papier bij me bestellen. Deze kun je in de loop van de dag hier vinden.Dat was het weer een heleboel info. Heb je nog vragen laat het weten, ik help je graag.Fijne dag!
Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...