Pagina's

zondag 20 januari 2019

Simple Stamping


#SimplestampingDe kunst van het weglaten. Dat valt niet altijd mee! Vaak zijn we geneigd hier nog iets extra’s te stempelen, daar nog iets te plakken, stukje matten, nog een extra rhinestone hier en dimensional daar....Ik denk altijd ‘voegt het iets toe?’ Nee? Dan laat ik het weg.Less is more!


De stempelset die ik op deze kaart gebruikte is van Stampin' Up! en heet Picture Perfect Birthday. Deze 18-delige set is er alleen in photopolymer en kost € 21. Hij is ideaal voor Clean & Simple kaarten en ik gebruik hem dan ook graag.


Ik maakte er eerder al eens dit doosje.....


En bijpassend kaartje mee....


Het is en blijft een leuke set en uiteraard kan ik hem voor je bestellen. Just let me know!En jij? Vind jij het moeilijk of makkelijk om CAS kaarten te maken? Ik ben heel benieuwd.Groetjes,
Margriet

3 opmerkingen:

Je@net zei

Ziet er weer leuk uit, Margriet!

Nicole Parmentier zei

Ik vind het soms zo moeilijk om te stoppen met proppen... Jou CAS kaartjes zijn altijd prachtig, daar kan ik nog wat van leren. Ook je Schnappie kaartje zijn geweldig.. al zit idd dat vreeslijke liedje nu waarschijnlijk voor de rest van de dag in mijn hoofd!

Jantine zei

Soms vind ik dat ik over een CAS kaart langer na aan het denken ben, dan over een niet CAS kaart... met die kaarsjes is wel heel erg leuk en toch ook feestelijk!
Groetjes
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...