Pagina's

woensdag 2 januari 2019

New year calender | een heleboel kerstkaarten | start Sale-a-BrationHey hallo,Hier het eerste blogbericht van 2019. Graag wil ik een ieder een heel gelukkig, gezond en creatief nieuwjaar toewensen. Maak er iets moois van!


Deze leuke huisjes maakten de gasten van mijn Catalogus Launch Party afgelopen weekend als gratis make-and-take. Je kunt het patroontje voor soorgelijke huisjes vinden bij mijn duitse Stampin' Up! collega Stempeltante. Bedankt voor de inspiratie!Dank je wel voor iedereen die me een kerstkaart stuurde. Echt superleuk om zoveel echte post te mogen ontvangen. Ik heb de zelfgemaakte kaarten voor de fun op de foto gezet, een beetje op kleur gesorteerd. (Verder ben ik helemaal niet perfectionistisch ofzo hoor. (-;) Misschien kun je er nog inspiratie uithalen voor volgend jaar.
Wat zijn ze mooi hè?En morgen is het dan zover. Dan begint Sale-a-Bration, dé Stampin' Up! actie van het jaar. Bij besteding van iedere € 60 mag je een cadeau uit de speciale actiefolder uitkiezen. Morgen zet ik de voorjaarscatalogus en ook Sale-a-Bration folder online. Vrijdag 4 januari om 16.00 uur plaats ik mijn eerste verzamelbestelling.Tijdens Sale-a-Bration mag je bij besteding vanaf € 275 naast de gebruikelijke rewards nog eens voor € 27 extra uitkiezen.Ook is er is natuurlijk weer een speciale actie om een starterspakket af te nemen. Het is altijd al heel aantrekkelijk, maar tijdens Sale-a-Bration is het nóg aantrekkelijker! Je hebt dit jaar 2 mogelijkheden:

- Kies voor € 230 aan producten en betaal slechts € 129
- Kies voor € 230 PLUS de exclusieve Craft & Carry tas (t.w.v. € 61) en betaal € 160N.b. deze tas is alleen verkrijgbaar bij de aanschaf van een starterspakket en zal niet in de vrije verkoop komen. Belangrijk om te weten is ook dat je bij afname van het starterspakket niet ook nog gratis Sale-a-Bration producten mag uitkiezen.Wil je graag vrijblijvend meer informatie over het afnemen van een starterspakket, dan mag je altijd contact met me opnemen via mail of telefoon 06-37330259. Ik help je graag verder en je bent van harte welkom in het gezelligste team van Nederland.Dat was een lange post. Morgen ben ik terug met de online catalogus en een nieuwe kaart.Fijn dat je langs kwam. Groetjes,

Margriet4 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

je huisje ziet er zuperzzzz uit ! en lekker lang geniet van hebben door de kalender, mooi en leuk
wat een toffe reeks kaartjes zo allemaal bij elkaar ! leuk
nog een heel fijn, gezellig, positief en gezond 2019
grtjs,martina
x

Je@net zei

Leuk die kalenderkaarten, Margriet.
En wat een gezellig gezicht al die mooie kerstkaarten bij elkaar. Er gaat toch niets boven echte post!
En jij natuurlijk ook een gezellig, gezond en creatief jaar gewenst!

Sarah zei

Mooi collectie! Ik kreeg er ook heel wat, maar ik denk dat er ook nog onderweg zijn...
Je huisjes zijn tof .x

sanpiseth40 zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...